søndag, mai 16, 2021

Morten Hegseth røk ut av «Kompani Laurtizen» – dette sier han om programmet nå

Mest lest nå

Prøvelsene blir hardere og hardere i «Kompani Lauritzen.» I kveldens program fikk vi se Morten Hegseth takke for seg, etter en rekke intense prøvelser.

Tema for denne rundens utfordringer var «fokus.» Deltakerne måtte gjennom harde psykiske og fysiske øvelser, noe som blant annet innebar å bli kastet rundt i et basseng av en bjørn av en mann.


Som Hegseth selv skriver på Instagram:

«Først fikk jeg bank og da jeg tenkte «nå kan det faktisk ikke bli verre» så dukket Norges sterkeste mann opp for å drukne meg i et basseng :))) Deilig følelse etterpå heldigvis, der jeg satt å hallusinerte i en liten ring i striregn i 12 timer.»

Men selv om Hegseth har imponert befalet den siste tiden, havnet han i dimmekamp mot Ulrikke Brandstorp. Det endte, dessverre for Hegseth, med tap.

Til TV 2 forteller Hegseth at han ikke taklet den stressende oppgaven.

– Det var stresset som tok meg, som er min verste fiende. Det var mot Ulrikke, og hun er helt magisk, så jeg unner henne å være med videre i Kompani Lauritzen, sier Hegseth til kanalen og forteller videre at det hele ble en opplevelse han ikke har vært borti før.

– Jeg kunne stått på litt mer i forbindelse med et par oppgaver denne uka, men jeg var så sliten at jeg ikke klarte. Jeg er veldig fornøyd med dit jeg kom, og jeg har fått en opplevelse for livet.

Takkepost på Instagram

Lørdag kveld publiserte Hegseth en lengre takkepost på Instagram hvor han forteller mer om hvordan det var å være deltaker i «Kompani Lauritzen» og om hvor viktig det faktisk føltes.

«Takk for meg Kompani! Og takk for alle hyggelige meldinger jeg har fått! ❤️Det har vært en glede og en ære (og til tider liiitt grusomt). Og selv om reality-tv føles VELDIG viktig der og da – hei hei egen gråting og klaging over pakking av sekk – så er det sånn at når man tar et lite steg ut av boblen, så innser jeg at det jo var en drøm av et liv. For tenk å ikke ha større bekymringer enn riktig kneppet bukselomme eller om jeg hilste riktig til det hyttedo-aktige bildet av kongen og dronningen i matsalen. Det er ganske fint da!«, skriver Hegseth. Han forteller også om en lærerik tid.

«Jeg lærte veldig mye om meg selv der inne helt på ekte og det er ikke obligatorisk realitykjendis-prat jeg lover. Og selv om ambisjonsnivået om brettekanter, sengetrekk og militær disiplin på egen sjel inn i evigheten ikke holdt så lenge, så sitter jeg i alle fall igjen med en følelse av at jeg er litt bedre kjent med både meg selv, fantastiske medrekrutter og finfint befal. Og virkelig en ekstra HYLL til det kvinnelige befalet @missmidom og @marithorsen . I testosterontåka som til tider lå litt vel tjukk over sjefsbua på Setnesmoen, var dere en redning for meg der inne i alle fall. MER skjermtid til dere i neste sesong GI-Janes!!»

Morten Hegseth avslutter innlegget med å fortelle at opplevelsen sannsynligvis blir noe han kommer til å snakke om til han havner på gamlehjem.

«Nei og nei. Dette elsket jeg. Kommer garantert til å skryte av at jeg fikk være med på dette helt til jeg sitter på gamlehjemmet og slurper i meg napelonskake mens jeg strikker og sikler og snakker om The time of my life hvor jeg ble gasset, banket og druknet av en veldig brun og snill mann med skarre-R og orange beret. TRE AV. Kompani Lauritzen i love you. Åh jeg er så glad for at jeg fikk muligheten @tv2norge og Seefood !!»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter