Hjem NyheterSport Morten Thoresen sønderknust: – Skuffelsen er uforklarlig

Morten Thoresen sønderknust: – Skuffelsen er uforklarlig

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Morten Thoresen gikk inn i OL-kvalifiseringen i Baku med håp om å realisere sin olympiske drøm, men det ble en beinhard skuffelse.

På sin Instagram-konto beskriver han følelsene etter konkurransen:

«Gikk inn med hele hjertet, i håp om å oppnå drømmen om OL. Det gikk ikke denne gangen. Skuffelsen er uforklarlig, her jeg sitter igjen med et kutt over øye, et kutt i bakhode, en halv tann, et lite brudd og et avrevet leddbånd i fingeren.»

Den 27 år gamle utøveren, som tidligere har vunnet EM-gull i 2020, fikk det tøft i konkurransen i Baku og klarte ikke å sikre en plass i de olympiske leker.

I Thoresens vektklasse, 67-kilosklassen, er det kun én kvoteplass tilgjengelig for Norge. Landslagssjef Pål-Eirik Gundersen har opplyst til NTB at det blir Håvard Jørgensen som får sjansen i den siste OL-kvalifiseringen som avholdes i Istanbul i mai.

Men Morten Thoresen lar ikke nedturen knekke seg, og skriver videre på Instagram:

«Men oppi all den mørke dritten, så kan jeg se et lite lys!

Jeg har funnet min vei ved å endre og spesialtilpasse opplegget og treningen til meg selv. Med den korte tiden nå, ga det ikke stort nok utslag, men jeg har tro på nettopp dette for fremtiden! For formen og galskapen har gått oppover, noe som gir meg troen og lyset i alt det mørke. Trygghet er den siste brikken som skal på plass til neste gang🧩

Takk til alle sammen, for støtten og alt.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com