søndag, november 28, 2021

Mot alle odds: Tenåring knust av gaffeltruck – amputerte halve kroppen for å overleve

Mest lest nå

Da gaffeltrucken rullet over Loren Schauers eksploderte armen hans. Underkroppen knuste. I et desperat forsøk på å berge livet valgte han å amputere. 

Loren Schauers jobbet ifølge the Mirror på en byggeplass under en brorehabilitering i september 2019 da han kjørte en gaffeltruck over en motorveibro utenfor Wilsal i Montana. 

Flere biler passerte ulovlig, forbi trafikklysene som var satt opp for å regulere trafikken. Kjørefeltet som var tilgjengelig ble veldig smalt og da en bil passerte ham, kjørte Loren for nær brokanten for å slippe bilen forbi. Kanten smuldret opp under han og 19-åringen styrtet 15 meter ned til bakken hvor han ble liggende mens det fire tonns tunge kjøretøyet kom etter.


Til tross for den enorme smellen var han hele tiden ved bevissthet, og husker at han så ned på høyre arm som hadde eksplodert og alt under hoftene hans som var fullstendig knust.

Legene fortalte Lorens fortvilede kjæreste Sabia Reiche, som nå er 21 år gammel, at han ikke ville overleve. Hun sa farvel til ham seks ganger og fryktet at dette var kjærestens siste dag.

Mirakuløst nok våknet Loren igjen etter operasjonen

Paret hadde bare vært sammen i 18 måneder da ulykken skjedde, men sier ulykken brakte dem nærmere hverandre. I år forlovet de seg. 

– Jeg så på hvordan gaffeltrucken falt på toppen av meg og knuste kroppen min. Leger som hører historien min er ganske overrasket over alt, sier Loren. 

Han synes valget om å amputere halve kroppen var enkelt.

– Det var ikke et vanskelig valg å få amputert halvparten av kroppen – det var i utgangspunktet et valg om å leve eller dø, det var virkelig ikke et vanskelig valg for meg, sier han. 

I et forsøk på å hoppe ut av trucken åpnet Loren sikkerhetsbeltet. 

– Beltet endte opp med å vikle seg rundt beinet mitt da jeg hoppet ut, så jeg faktisk svingte ut i stedet og brakk ett av ribbeina mine mot gulvet på trucken, sier han.

LES OGSÅ: 16-åringen overlevde mirakuløst brannen. Nå håper han en operasjon vil gi han synet tilbake

Tilslutt ble han kastet av trucken kort før han traff bakken og fikk trucken over seg. 

At han i det hele tatt overlevde skyldes at han landet i jordmasse som kollegene hans nylig hadde lagt der, og grunnen langt mykere enn vanlig.  

Idag er han opptatt av å leve så normalt som mulig, uten underkropp og med kun rester igjen av høyrearmen. Men han lever, og planene er å gifte seg med kjæresten Sabia.

Nedenfor kan du se en bildemontasje om denne tapre unge gutten:

LES OGSÅ: Fryktelig bilulykke tok livet av tre barn – seks måneder senere får foreldrene en utenkelig nyhet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter