Forsiden Historier fra livet Møter broren hun ikke visste hun hadde etter 30 år. Så får...

Møter broren hun ikke visste hun hadde etter 30 år. Så får hun høre om morens andre hemmelighet

Christina Housel fra Washington ble adoptert bort som liten baby. Hun vokste opp uten å vite hvem hennes biologiske familie var. Men plutselig fikk hun kontakt med broren sin. 

Christina hadde alltid ønsket å komme i kontakt med sin biologiske familie. Allerede i svært ung alder, drømte hun om å møte sine biologiske foreldre. Og tanken forsvant aldri. Ettersom hun vokste opp, ble hun fast bestemt på å finne familien sin på nettet. Det skriver nettstedet Scribol.

Etter å ha lett i mange år, fant hun til slutt sin bror Lyle. Han bodde 160 mil unna, i Arizona i USA.

Reklame

Foto: Youtube

Helt like neser

Christina satte seg raskt på flyet til Arizona for å møte broren. Og etter bare et kjapt blikk på hverandre, kunne de konstatere at de hadde helt like neser.

Men broren hadde flere overraskelser på lur. Han fortalte at da han var et lite barn, ble moren rammet av et tragisk anfall, som hun døde av. Men like før hun døde, avslørte hun en stor hemmelighet. Hun hadde to barn til.

Foto: Facebook/Christina Housel

Hadde to søsken til

Lyle visste at det dreide seg om to tvillingjenter, født i Florida rundt april eller mai mellom 1992 og 1994. De to søsknene la ut meldinger på Facebook i håp om å finne de to søstrene. Innlegget ble delt tusenvis av ganger, og til slutt så en kvinne ved navn Lauren det. Hun kontaktet sin tvillingsøster Ashley Bo, og de bestemte seg for å kontakte Lyle og Christina.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed

Alle de fire søsknene møttes i Arizona for første gang. Og siden har de holdt kontakten. Søsknene forteller at vennskapet mellom dem er veldig sterkt og helt fantastisk. Og Christina som trodde hun var enebarn, har plutselig fått tre nye søsken.

Foto: Facebook/Christina Housel

Her kan du se en video fra den fantastiske historien:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT