Hjem Familie Møter broren hun ikke visste hun hadde etter 30 år. Så får hun høre om morens andre hemmelighet

Møter broren hun ikke visste hun hadde etter 30 år. Så får hun høre om morens andre hemmelighet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Christina Housel fra Washington ble adoptert bort som liten baby. Hun vokste opp uten å vite hvem hennes biologiske familie var. Men plutselig fikk hun kontakt med broren sin. 

Christina hadde alltid ønsket å komme i kontakt med sin biologiske familie. Allerede i svært ung alder, drømte hun om å møte sine biologiske foreldre. Og tanken forsvant aldri. Ettersom hun vokste opp, ble hun fast bestemt på å finne familien sin på nettet. Det skriver nettstedet Scribol.

Etter å ha lett i mange år, fant hun til slutt sin bror Lyle. Han bodde 160 mil unna, i Arizona i USA.

Foto: Youtube

Helt like neser

Christina satte seg raskt på flyet til Arizona for å møte broren. Og etter bare et kjapt blikk på hverandre, kunne de konstatere at de hadde helt like neser.

Men broren hadde flere overraskelser på lur. Han fortalte at da han var et lite barn, ble moren rammet av et tragisk anfall, som hun døde av. Men like før hun døde, avslørte hun en stor hemmelighet. Hun hadde to barn til.

Foto: Facebook/Christina Housel

Hadde to søsken til

Lyle visste at det dreide seg om to tvillingjenter, født i Florida rundt april eller mai mellom 1992 og 1994. De to søsknene la ut meldinger på Facebook i håp om å finne de to søstrene. Innlegget ble delt tusenvis av ganger, og til slutt så en kvinne ved navn Lauren det. Hun kontaktet sin tvillingsøster Ashley Bo, og de bestemte seg for å kontakte Lyle og Christina.

Alle de fire søsknene møttes i Arizona for første gang. Og siden har de holdt kontakten. Søsknene forteller at vennskapet mellom dem er veldig sterkt og helt fantastisk. Og Christina som trodde hun var enebarn, har plutselig fått tre nye søsken.

Foto: Facebook/Christina Housel

Her kan du se en video fra den fantastiske historien:

LES OGSÅ: Jenta var plassert hos en fosterfamilie – så fikk hun en beskjed hun aldri vil glemme

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com