fredag, oktober 2, 2020

Møtet med gatehunden i Costa Rica endret livet til kvinnen

Mest lest nå

Da Tania Cappelluti fra Berlin møtte gatehunden Kuki på en strand i Costa Rica endret hun planene og drømmene sine. 

Tania Cappelluti satte seg på flyet fra Berlin til Costa Rica for å åpne et yogasenter. Kort etter møtte hun gatehunden som senere fikk navnet Kuki, og som skulle forandre Tanias fremtidsplaner. 

Tania som ifølge Thedodo alltid har vært et kattemenneske kom til en korsvei i livet da Kuki plutselig dukket opp ihelsulten og vanskjøttet på stranden. Tania tok henne med hjem og ga henne mat og stell. 


– Jeg så utviklingen i henne. Hun var en ekstremt forsiktig og redd gatehund, sier Cappelluti til nettstedet.

Idag er Kuki en lojal og kjærlig hund.  

– Det ga meg så mye glede spirituelt, fortsetter Tania. Og Kort etter at Kuki hadde smøget seg inn i hjertet hennes begynte hun å se hjemløse hunder og katter overalt. 

Tania forteller nettstedet at mange dyr bare blir satt ut når eierne får egen barn, og at det til og med finnes en lokal bensinstasjon hvor folk kan komme og sette fra seg hunder som ikke lenger er ønsket. Potensialet disse dyrene har for å bli lojale og kjærlige familiemedlemmer, slik Kuki har blitt for henne, blir kastet bort. 

Gleden Tania følte over Kuki endret livskallet hennes. Hun driver fortsatt yogasenteret, men i februar 2015 bestemte Tania seg for at hun ønsket å hjelpe hjemløse dyr. Sammen med tre andre kvinner dannet hun non-profit-organisasjonen Charlie´s Angels. De fire kvinnene har en betingelsesløs kjærlighet for dyr felles, og tilbyr helsehjelp og rehabilitering for hjemløse hunder og katter som de senere adopterer bort. 

Så utrolig bra at det finnes slike mennesker som bryr seg og gjør så mye for dyr som ikke har det bra! Trykk gjerne på deleknappen for å hylle dem!

LES OGSÅ: Gatehund finner skadet og gravid hund – nekter å forlate henne før hjelpen kommer

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter