Hjem Dyr Motorsyklist fikk sjokk da han så hva gatehunden ville vise han

Motorsyklist fikk sjokk da han så hva gatehunden ville vise han

Motorsyklisten ble oppholdt av en hjemløs hund som ikke sluttet å bjeffe.

At hunder kan være «menneskets beste venn» er ikke bare noe man sier. Vi har skrevet en rekke historier om hunder som hjelper mennesker i vanskelige situasjoner. For noen uker siden skrev vi blant annet om hunden i Argentina som reddet et forlatt barn på gaten.

Og en lignende historie fortelles nå fra Filippinene.

Junrell Fuentes Revilla kjørte motorsykkel og kjørte gjennom en fjellstrekning nær Cebu, Filippinene, da oppmerksomheten hans plutselig ble fanget av en hjemløs hund som ikke sluttet å bjeffe.

Foto: Facebook / Hope for Strays

I et innlegg på Facebook forteller organisasjonen «Hope for strays» om den bemerkelsesverdige historien.

Hundens oppførsel var for mistenkelig til ikke å ta på alvor og motorsyklisten følte at noe var galt. Så mannen gikk av motorsykkelen og prøvde å følge etter dyret og det virket på hunden som om den ville vise noe. Mannens mistanker var dessverre velbegrunnede: hunden førte ham til et ganske isolert sted på fjellet som så ut som et sted hvor søppel ble dumpet. Der viste hunden ham en liten bylt som beveget seg på bakken.

Foto: Facebook

En nyfødt baby var blitt forlatt, liggende i et håndkle på det øde stedet.

Mannen med motorsykkelen tok barnet i armene og satte seg på sykkelen for å kjøre barnet til nærmeste politistasjon. Heldigvis var hundens timing perfekt fordi den lille babyen fortsatt levde og hadde det bra.

HERO DOG 'BLACKY' & FAMILY: REWARDED!Yesterday, we first found hero dog's location and confirmed that he is not a…

Posted by Hope for Strays on Tuesday, December 29, 2020

Ryktet og historien om den hjelpsomme hunden som varslet nådde snart en forening som hjelper hjemløse hunder (Hope for Strays). De frivillige dro tilbake til fjells i håp om å finne hunden, men de oppdaget at hunden ikke var hjemløs i det hele tatt: det het Blacky og bodde sammen med en mann og tre andre hunder.

– Han viste oss veien til hjemmet sitt og til vår overraskelse var Blacky der med tre andre hunder,» sier en av de ansatte i Hope for Strays til nettstedet The dodo.

– Vi har bekreftet at han ikke er hjemløs i det hele tatt.

Blacky og familien hans har siden mottatt en strøm av støtte fra lokalsamfunnet, inkludert donasjoner av mat, kjæledyrforsyninger og mer. Selv om Blacky kanskje ikke vet det, har han endret fremtiden for seg selv, familien sin og en veldig heldig jente.

[YouPlaySinglePlayer video=»1040,1353,202169″]

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com