søndag, oktober 24, 2021

Mottar massiv hets etter deltagelsen i «Farmen»

Mest lest nå

Etter to uker på «Farmen» ble Sulehka Geele utslått i tvekamp, og måtte dra fra gården. Møtet med sosiale medier ble lite hyggelig for 36-åringen.

Farmen-deltagelsen til Sulehka Glee har skapt en rekke reaksjoner i sosiale medier. Glee mener at også andre deltakere kommer til å få «høre det» i sosiale medier, men at hun selv også opplever rasisme.

– Noe er ikke reaksjoner engang, det er rett og slett lynsjestemning, sier hun til Se og Hør.


Glee forteller videre at hetsen har kommet over alt, men for det meste på Facebook og Jodel. Selv om hun har fått sterke reaksjoner på hvordan hun fremtrer på tv, synes hun selv at det har vært veldig morsomt å se seg selv på skjermen.

– Jeg synes søndagens episode var hysterisk morsom. Og da jeg tok på meg krona – dritteit, men veldig morsomt, forteller hun til Se og Hør.

Ordnet opp

I søndagens episode fikk man se at Glee tapte tvekamp i saging mot Grethe Enlid (49). I tiden før kampen var det svært dårlig stemning mellom de to deltagerne. Grethe valgte derfor Sulekha som andrekjempe da hun mente at det ikke var plass til begge to på gården.

«Jeg har rett og slett ikke respekt for Grethe, hun har ingen integritet«, svarte Glee den gang.

Men nå har de to fått ordnet opp seg i mellom forteller den utslåtte deltageren til Se og Hør:

– Jeg og Grethe hadde en veldig, veldig fin og dyp prat, og vi har mye mer til felles enn jeg trodde, innrømmer 36-åringen, og slår fast at de to nå har en god tone:

– Vi har skværet opp, så det kom gode ting ut av «Farmen», understreker hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter