Munnen til Prince ble skåret opp. Nå oppfordrer Linda alle til å dele hennes opplevelse

233

«Til alle dere forbannede idioter». Slik begynner Facebook-innlegget til Linda Gegerfelt etter at hun hadde en ekkel opplevelse da hun var ute og luftet hunden sin Prince. 

Den svenske kvinnen går nå ut med en oppfordring som så langt har blitt delt av tusenvis.

Linda er rasende på grunn av en opplevelse hun nylig hadde på sin faste luftetur med hunden.

– Han stivnet plutselig av skrekk. Jeg så at det kom mye blod fra nesen. Han sprang bort til meg for å få hjelp, sier Linda til Vimmerby Tidning.

Prince hadde sett noe han sannsynligvis trodde var en leke eller mat. Han plukket gjenstanden opp med munnen.

Det viste seg å være alt annet enn en leke eller mat. Det var derimot en knust flaske som noen hadde kastet fra seg i gresset ved fotballbanen hvor Linda og Prince gikk tur. Linda skrev da et rasende innlegg på Facebook:

– Til alle dere forbannede idioter, som kaster fra dere glassflasker på asfalten/gresset/andre steder!! Prince løp bort til og bet i denne flasken som lå på gressplenen, og nå ser han slik ut! Er det så forbannet vanskelig å finne et bosspann, om det er det så burde dere ikke forlate hjemmet deres!!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Linda ber folk som kaster slikt fra seg om å tenke på hvor stor skade en knust flaske kan gjøre på et barns fot eller andre dyr som Prince.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Hun ble forståelig nok rasende. Budskapet hennes deles nå hyppig for å få andre søppelsvin til å tenke seg om to ganger.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prince måtte en tur til dyrlegen men det gikk heldigvis bra denne gangen.

Del Lindas budskap videre: 

Man kaster ikke fra seg søppel i naturen! Spesielt ikke søppel som kan skade både mennesker og dyr! 

SISTE NYTT