Hjem Nyheter My (27) ble overfalt av tre menn – de fikk raskt angre

My (27) ble overfalt av tre menn – de fikk raskt angre

Svenske My (27) skulle gå hjem fra sin søster. Hun gikk over en gressplen i den svenske byen Härnösand da tre menn overfalt henne.

– Jeg snudde meg rundt og så tre menn komme løpende. Min første tanke var at de hadde dårlig tid, forteller My til Aftonbladet.

Men mennene løp ikke fordi de hadde dårlig tid, de løp for å angripe My. De hoppet på henne, men 27-åringen vet hvordan hun skal forsvare seg.

En av mennene endte opp med blått øye, den andre med et spark i pungen og den tredje med sannsynligvis brukket nese.

– Med det treffet jeg fikk er jeg sikker på at nesen kan brakk. Jeg hørte at det knaket, sier hun til den svenske avisen.

Har gått på boksing

My forteller videre at hun ble livredd da mennene tok tak i henne. Hun frøs først til is, men på bare noen sekunder tok instinktet over. Og det gjerningsmennene ikke visste, var at My tidligere har vært en riktig så god bokser.

Gjerningsmennene visste ikke at My har trent boksing. Foto: privat

– Den ene tok tak i jakken min, jeg tror han var ute etter telefonen min, så jeg slo han i øyet. En av de andre sto bare stille, han sparket jeg hardt i pungen, forteller My til Aftonbladet og forteller videre at sistemann sannsynligvis endte opp med brukket nese.

– På en eller annen måte lyktes jeg med å få tredjemann til å slippe ryggsekken min som han holdt fast i. Jeg fikk inn et klokkerent slag på nesen hans. Jeg hørte at det knaste, men vet ikke om det var nesen hans eller fingrene mine. Men med det treffet er jeg ganske sikker på at det var nesen, sier My.

Trakk seg tilbake

Mennene forsto at de hadde prøvd seg på feil jente. Ifølge My ropte den ene: «Vi stikker, vi stikker.»

De tre mennene løp i hver sin retning, uten å ha klart å ta noen av eiendelene til My.

Saken som nå etterforskes av politiet har uansett satt dype spor hos My. En uke etter hendelsen forteller hun til Aftonbladet:

– Jeg har fremdeles vondt i hånden og har den i fatle. Men verst nå er panikkangsten og marerittene. Jeg har ikke sovet skikkelig på en uke og gjør mitt beste for å håndtere det. Men den verste følelsen er at jeg ikke vet hva de virkelig var ute etter, sier My.

LES OGSÅ: Anette stoppet voldtekt av ni år gammel jente – Stirret overgriperen i øynene

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com