in

Alexander Rybak: – Mye lettere å omgås meg nå som jeg er pillefri

Rybak

Alexander Rybak (34) har brukt 2020 på å bli kvitt pilleavhengigheten og har samtidig fylt opp karakterboken med A’er.

I et innlegg på Instagram i sommer avslørte Grand Prix-stjernen Alexander Rybak at han over mange år har vært avhengig av piller: «Jeg har levd med en hemmelighet. I 11 år har jeg vært avhengig av sovemedisiner og antidepressiva. Det begynte så uskyldig, men til slutt knuste det nesten livet mitt.»

Alexander Rybak

– I januar startet jeg rehabilitering (jeg fikk god hjelp fra legene mine) og sakte men sikkert begynner jeg å føle meg som meg selv igjen», fortalte han videre.


Alexander Rybak ble verdenskjent kjent da han i 2009 vant Eurovision Song Contest. Med sin egenkomponerte «Fairytale» gikk han helt til topps i konkurransen, og ble raskt et verdensidol. Spesielt i Øst-Europa har Rybak tusenvis av fans.

Har fylt året med studier

– Et år fullt av prøvelser, men også fullt av støtte og solidaritet, sier Rybak ifølge TV2.no om 2020 til God kveld Norge.

Siden Grand Prix-suksessen har Rybak hatt en drøm om å skrive filmusikk, og i skrivende stund holder han på med en toårig master i komposisjon av filmmusikk i Chicago, USA.

– Yes, nå har jeg nettopp fått karakterkortet mitt for høsten, hvor jeg har fått A i alle fag, så akkurat i dag er jeg en happy student på Columbia College! Sier han til God kveld Norge.

Skulle flytte til USA

På grunn av pandemien kunne ikke låtskriveren flytte til USA, slik han egentlig hadde planlagt. Derfor studerer han nå digitalt, hjemme.

I God Kveld Norge sier han også at det har vært krevende med både studier og rusavvenning. Men innsatsen har helt klart betalt seg:

– Folk sier det er mye lettere å omgås meg nå som jeg er pillefri, og jeg føler at jeg har funnet tilbake til meg selv igjen. Det skal også sies at jeg ble ferdig med den verste kaldsvetten og smertene før korona brøt ut.

LES OGSÅ: Alexander Rybaks triste beskjed: – Jeg skammer meg

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise i nyttårshilsen: Sender sympatier til alle som er påvirket av jordskredet

Valpen Milan trøster skredofrene: – Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten han nå