lørdag, juli 11, 2020

Nå blir det bryllup for Dolph Lundgren og norske Emma

Mest lest nå

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

Den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (62) forteller at han har fridd til norske Emma Krokdal (24) og fått ja.

– Noe veldig spesielt har skjedd her i Sverige, skriver Dolph Lundgren på Instagram der han har delt et bilde av seg selv og Emma. På bildet holder Emma opp hånden og viser fram en stor forlovelsesring.

Dolph Lundgren fikk sitt store Hollywood-gjennombrudd i 1995 da han spilte rollen som russiske Ivan Drago i «Rocky IV». Siden har han spilt i flere store filmer.


Visste ikke hvem har var

Paret møttes på et treningssenter i Los Angeles, der Emma jobber.

– Vi ble kjent på treningssenteret hvor jeg jobber. Han kom bort til meg og spurte om det var noen plass å bokse. Siden det snakket vi litt hver gang han kom innom, sa hun til VG i januar i år.

Emma visste ikke hvem Dolph var da de ble kjent. Hun hadde ikke sett noen av filmene hans.

– Jeg visste ikke hvem han var og hadde ikke sett noen av filmene hans. Det har jeg fortsatt ikke, sa hun videre, hvorpå Dolph skøt inn: Keep it that way.

Rart med aldersforskjellen

Emma har tidligere fortalt at hun syns aldersforskjellen på 38 år er litt rart, men det ikke er noe hun tenker mye over.

– Det er litt rart for oss også, men vi møttes og kom veldig godt overens. I teorien er det rart, men vi tenker ikke så mye over det når vi er sammen. Begge liker å trene og ha en sunn livsstil, og Dolph er veldig ung for alderen, sa Emma til VG.

Likevel er hun forberedt på at folk kommer til å reagere.

– Vi vet at folk kommer til å reagere, men så lenge familie og folk nær oss synes det er OK, er det alt som betyr noe, sa hun.

Dolph Lundgren har to ekteskap bak seg. Det første var med Peri Momm (1991–1992) og det andre var med Anette Qviberg (1994–2011). Han har to døtre på 18 og 23 år med Anette.

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter