Hjem Kjendisnytt Nå blir det comeback

Nå blir det comeback

Og vi snakker selvfølgelig om Alejandro Fuentes, Espen Lind, Kurt Nilsen og Askil Holm.

Det er ti år siden de spilte sammen sist. Og hvis du nå sitter i sofaen og klapper i hendene, er du langt i fra den eneste. For det er nemlig fansen som har oppfordret guttene til å spille sammen igjen.

Ifølge TV2, begynte fansen å skjønne at noe var på gang allerede i januar. Da hadde det vært helt stille på Facebook-gruppen i lang tid. Men plutselig kastet guttene seg på den populære trenden «Ten Year Challenge», der man poster et bilde av seg selv for ti år siden og sammenlikner det med et bilde av seg selv i dag.

2019 blir gøy

Så, tirsdag denne uken, ble det enda mer fart i ryktene, da gruppen postet en video der alle guttene gjør sin egen versjon av «Carpool Karaoke».  «2019 blir gøy!» skrev de til videoen.

I videoen mimrer guttene tilbake, og de synger flere av hitene.

«Det hadde jo vært gøy å gjøre noen greier igjen», sier Kurt Nilsen i videoen.

Så ble comebacket endelig bekreftet på innspillingen av nye Senkveld med Helene og Stian.

Der forteller Lind at det var fansens respons på Facebook-videoen som gjorde at de bestemte seg for å spille sammen igjen.

Oslo Spektrum

Så nå blir det konsert i Oslo Spektrum 27. april, ti år siden sist. Og skulle de ikke få solgt noen billetter, har guttene planene klare:

«Det er alltid en frykt at ting kan gå skeis. For min del, så tenker jeg at vi har gjort det en gang, så om det ikke kommer noen, så har vi en litt annen fest, bare vi fire», sier Nilsen i programmet.

Musiker-vennene ga ut debutalbumet «Hallelujah Live» i 2006 og oppfølgeren «Hallelujah Live – Volume 2» i 2009. Deres siste konsert sammen var i august 2009.

Innlegget med guttene, kan du se i sesongpremieren på Senkveld førstkommende fredag.

Trykk gjerne på deleknappen om du gleder deg til comebacket! 

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com