lørdag, juni 12, 2021

Nå er begge Sommerhytta-tvillingene single

Mest lest nå

Tvillingsøstrene Trude og Trine Rishaug Lium som er med i årets «Sommerhytta» røper at de nå begge er single.

Under innspillingen av «Sommerhytta var Trine samboer med Lars, som også dukket opp og hjalp Trude med hytteprosjektet etter at Trine skadet seg da de skulle ferdigstille fasaden.


Kort før ekspertpanelet skulle komme på inspeksjon hos tvillingparet klarte Trine å få en dyp flis i fingeren. Dette utviklet seg til en blodforgiftning, og Trine måtte på sykehus for å få antibiotika.

Innspillingen av Sommerhytta foregikk sommeren 2020. Nå forteller Trine til KK at forholdet tok slutt i høst, og at begge tvillingsøstrene nå er single.

For Trude var det tøft å se søsteren så dårlig, og hun forteller ukebladet at det var godt å få hjelp av hennes daværende svoger Lars.

– Det å se et kjent og kjært fjes, det gjorde tilværelsen min noe bedre. Det skjedde masse utenfor kulissene i dagene i forkant, som gjorde meg mentalt sliten. Jeg er glad for at Trine ble raskt frisk, og kom tilbake til Sommerhytta, sier Trude til KK.

Uten gullhammer

Tvillingene har begeistret tv-publikum med sitt gode humør og pågangsmot. Men de har ennå ikke fått en eneste gullhammer for innsatsen sin. Til tross for at de har vunnet andre del-konkurranser er de det eneste paret som ikke har fått gullhammer.

– Følelsen av å ikke ha fått en eneste hammer var veldig bedriten. Vi gjorde vårt beste i alle ukesprosjektene, og det å ikke få belønning for noe man har gjort, var jo til de grader fryktelig irriterende, sier Trude til KK.

Nå er finalen rett rundt hjørnet. En duo vinner hytta de har bygget men de andre hyttene vil legges ut for salg. Mjøsli Hytter og Naturpark skriver på nettsidene at de nå registrerer interessenter som ønsker å kjøpe Sommerhyttene.

Hyttene ligger en times kjøring fra Oslo, og stedet regnes som en helårsdestinasjon.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter