torsdag, april 2, 2020

Nå er det bevist – Kvinner begynner å bli som sine mødre når de fyller 33 år

Mest lest nå

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Vi har vel alle kjent den lille angsten som kribler nedover ryggraden når vi sier noe, eller gjør noe, for så å stoppe opp et lite sekund å tenke: «Åh nei, nå har jeg blitt akkurat som morra mi.»

Og nå har altså en helt fersk undersøkelse konkludert med at når vi kvinner fyller 33 år, så begynner vi å bli mer og mer lik mødrene våre. Det skriver Daily Mail.

Over 2000 mennesker har deltatt i undersøkelsen, og over halvparten sier at de sluttet å gjøre opprør mot sine mødre når de kom i 30-årene, og begynte å oppføre seg som dem i stedet.

Klassiske tegn

I følge undersøkelsen, er de klassiske tegnene på at du begynner å bli som din mor, at du begynner å se på de samme TV-programmene som henne, at du får de samme hobbyene som henne, og at du begynner å snakke som henne og bruke hennes ord og uttrykk.

Foto: Pixabay

Det å bli mor selv, er også noe som trigger kvinners endring mot egen mor, etterfulgt av fysiske tegn på aldring og at man begynner å likne på sin mor utseendemessig.

Menn blir også som sine fedre

Menn deltok også i undersøkelsen, og de blir også som sine fedre, bare ett år senere enn kvinnene, nemlig når de runder 34.

Foto: Pixabay

Mennene oppgir at de særlig begynte å oppføre seg som sine fedre da de ble fedre selv. Mange sier også at fysiske tegn, som det å miste håret og gå opp i vekt, gjør at de føler seg som sine fedre.

Å slå av lyset i rom man ikke bruker, å begynne å høre på andre radiokanaler, og å få samme politiske syn som fedrene, er også ting menn nevner som tegn på at de blir som sine fedre.

Vi blir alle som våre foreldre

Undersøkelsen ble utført av Dr. Julian De Silva, plastiskkirurg ved Harley Street.

Og kanskje skal vi ikke se på det å bli som våre foreldre som noe negativt. For som Dr. Julian De Silva sier:

«Vi blir alle som foreldrene våre på ett eller annet tidspunkt i løpet av livet – og det er noe vi burde glede oss over. De er de mest fantastiske menneskene i verden.»

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

EU-politiker hever stemmen – Steng dyremarkedene i Kina nå!

Den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federly vil stenge dyremarkedene i Kina, skriver han i en debattartikkel i svenske Expressen. Det har vært mange spekulasjoner rundt oppstandelsen...

Nå bør du bytte strømavtale – prisene er historisk lave

Spotprisene på strøm er historisk lave, og det er store forskjeller mellom dyreste og billigste avtale. Nå oppfordrer forbrukerrådet alle til å bytte avtale. Strømprisene...