Hjem Kjendisnytt Linn Jørum Sulland og forloveden Petter Løken røper bryllupsplanene

Linn Jørum Sulland og forloveden Petter Løken røper bryllupsplanene

Del
X

I 2007 ble Linn kjæreste med fotballspilleren Petter Løken etter at de to møttes under studiene på NIH. Nå har paret vært sammen i mer enn 15 år.

– Det var veldig ålreit da jeg møtte ham, for han ble med på min reise da jeg begynte å bruke mer tid på håndballen. Han var idrettsutøver da vi møttes, for han spilte fotball, men ga seg ganske kjapt på grunn av skader. Så han vet jo litt hva det går i, sier Linn til ukebladet Her & Nå.

Hun forteller at hun er imponert over hvor mye forloveden har stilt opp, og røper at de nå er ett skritt nærmere bryllup.

–Det har vi bedre mulighet og tid til nå. Vi har ikke satt noen dato ennå, men vi snakker om det og det kommer forhåpentligvis til å skje snart. Vi har ikke stresset så mye med det, forteller hun til ukebladet.

Linn la opp håndballkarrieren i fjor. Frem til da har det meste av livet dreid seg om håndball.

– Jeg føler egentlig ikke at jeg har ofret mye for å oppnå det jeg har gjort, men heller at jeg har prioritert håndball og trening foran andre ting. Jeg ofret jo noe, men følte at jeg fikk til en fin balanse, sier Linn.

Nå er hun aktuell i «Mesternes Mester», der hun røk ut i den andre natt-testen, som også var Linns andre natt-test. I den første slo hun bryteren Stig-André Berge, men i den neste måtte hun gi tapt for langrennsløper Ola Vigen Hattestad.

– Jeg er veldig stolt av at Linn har vært med i «Mesternes mester», og det hun har fått til, sier Petter til Her og Nå.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com