lørdag, juni 12, 2021

Nå har Aksel Lund Svindal fått ny jobb

Mest lest nå

Det har nok vært noen hektiske og følelsesladde dager for Aksel Lund Svindal etter at han slapp nyheten om at karrièren er over. Men på den korte tiden har han rukket å skaffe seg ny jobb. 

Avslutningen på karrièren ble nok akkurat så god som Svindal hadde drømt om.

– Jeg tok avgjørelsen gradvis den uka her. Den gikk jo ikke helt som planlagt, men jeg har jo fryktelig lyst til å kjøre fort i VM, og få en bra avslutning der, sa Svindal til NRK søndag formiddag.


Svindal tok sølv i avskjedsrennet i Åre og la ikke skjul på at han var storfornøyd etter rennet.

– Det var helt magisk. Det er den VM-medaljen som henger høyest. Det er nesten så det ikke synker inn, sett i lys av sesongen under ett. Jeg har stått og svart på hvorfor det ikke har gått bra og hvorfor det ikke har vært som tidlig, mens jeg har sett andre gjøre det bra. Det er en utfordring, så jeg må kjøre med troen, og det gjorde jeg i dag, sa Jansrud til TV 2.

Ny jobb 

Det tok ikke mange dagene før Svindal kunne bekrefte hva som blir hans nye levebrød. Han skal nemlig jobbe for skimerket som han selv har brukt siden 2010. Nå skal han jobbe med å forbedre de neste HEAD-skiene.

– Vi har ski med forskjellige spesifikasjoner i HEAD. Aksel kommer til å jobbe med perfomance-serien. Han skal komme med sine meninger og feedback, også skal han være med på å bestemme design, forteller renndirektør Rainer Salzgeber til TV 2.

Gratulerer så mye med ny jobb Aksel Lund Svindal! HEAD kunne nok ikke funnet en mer passende mann til oppgaven. Trykk på deleknappen for å gratulere Svindal du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter