lørdag, juni 12, 2021

Nå hjelper Jan Thomas politiet: – Jeg ble født kriminell

Mest lest nå

Kjendisstylisten Jan Thomas (55) er mest kjent for styling, TV-produksjoner og podkast. Nå har han også inngått et samarbeid med politiet.

Samarbeidet handlet om å hjelpe politiet med deres arbeid mot hatkriminalitet, og foregår i første omgang på stylisten sin Instagram, skriver TV2.


Samarbeidet går ut på at Jan Thomas deler informasjon for politiet om hatkriminalitet på Instagram. Her han fått mange positive tilbakemeldinger fra følgerne sine på at han engasjerer seg i saken.

Politioverbetjent ved hatkrimgruppa, Monica Lillebakken skryter over Jan Thomas og arbeidet han gjør for dem:

– Vi har tro på å snakke igjennom ambassadører som har et sterkt engasjement for dette temaet, slik som Jan Thomas har. Vi kan nå nye målgrupper som i utgangspunktet ikke følger oss. Politiet har fra før mange følgere og det er stor oppmerksomhet rundt oss, men vi tror det kan være positivt å nå ut til nye målgrupper via Jan Thomas. Vi vet jo at han er opptatt av LHBTQ og at vi på denne måten kan nå denne målgruppen, sier Lillebakken.

Født kriminell

Vi er inne i Pride-måneden og i denne perioden blir hatkriminalitet ofte diskutert.

– Jeg er født kriminell, tygg litt på den. Sier Jan Thomas til TV2 og sikter til at det var straffbart med homofili i Norge frem til 1972.

Lillebakken synes det er synd at politiet har måtte avlyse tradisjonen grunnet corona:

– Hatkrimgruppa har tradisjonelt stått på stand for å informere om arbeidet vårt i Pride park. Det har dessverre ikke blitt noe av de to siste åra pga. Covid. Vi gleder oss til å komme tilbake til folkefesten, konstaterer hun.

LES OGSÅ: Dette bildet av Jan Thomas, kjæresten og hunden tok helt fyr – nå svarer de på kritikken

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter