søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Nå hyller vi bussjåføren som resolutt stoppet mishandling av...

Nå hyller vi bussjåføren som resolutt stoppet mishandling av et barn!

-

En kvinnelig bussjåfør kjørte sin vanlige rute da hun plutselig fikk øye på noe som ikke var riktig. Kvinnen handlet umiddelbart.

Historien om den svenske bussjåføren går nå viralt på Facebook etter at en passasjer hyller henne i et innlegg på det svenske busselskapets Facebook-side.

Passasjeren, Eva Espinoza, forteller hva hun opplevde da bussen svingte forbi det tekniske museum i Malmø.

– Klokken 09.50 stopper hun bussen utenfor en grunnskole ved det tekniske museum, hopper ut og avbryter mishandlingen av et barn! Flere barn slo og sparket på et annet. Hun blå stående, inntil en lærer kom til stedet. 

Eva mener at sjåføren fortjener blomster, kake og en fridag med lønn.

– Også en medpassasjer fortjener ros, da hun valgte å hoppe ut av bussen og bli på stedet sammen med skolens personale for å avgi forklaring om hva som hadde skjedd. 

Til slutt skriver hun:

– Heder og ære! Du vil være en helt for dette barnet resten av dets liv, og for meg! 

I kommentarfeltet svarer busselskapet som sjåføren jobber for. Skånetrafikken skriver:

– Hei Eva. De er hverdagshelter, og det gjelder å holde øye med disse solstrålene, som hjelper til, når det er mest nødvendig. Det varmer våres hjerter å lese ditt innlegg. Vi er takknemlig for å høre at sjåføren og medpassasjeren tok initiativ til å hjelpe i dette tilfellet. Vi håper at barnet har det bra. Dine fine ord vil bli formidlet til den ansvarlige på bussen. 

Til Aftonbladet forteller selskapet av sjåføren har fått en påskjønnelse for sin innsats.

Vi blir så glad når vi hører historier som denne. Ekte hverdagshelter! Del gjerne historien videre om den lyste opp dagen din også! 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Åsne har MS, og klarer ikke lenger å gå – får ikke ny, lovende medisin, fordi den er for dyr

Åsne Rostad Kallerud (50) sitter i rullestol fordi hun har sykdommen MS, eller multippel sklerose. Det finnes en medisin som kan bremse sykdommen hennes,...

Ari Behns foreldre hos Skavlan – Forklarer hva som egentlig skjedde

Lørdag stilte avdøde Ari Behns foreldre, Marianne og Olav, opp på talkshowet Skavlan. Der fortalte de om tiden før og etter deres sønn tok...

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...