Hjem Reise Nå kan du booke opphold i et ekte Barbie-hus

Nå kan du booke opphold i et ekte Barbie-hus

Fans av den etterlengtede Barbie-filmen, som kommer på kino 21. juli, har nå sjansen til å bo i et privat herskapshus i Malibu som Airbnb har dekoerert i dukkens signatur-rosa.

Tilbudet er et samarbeid mellom Airbnb og Barbie i forbindelse med premieren på den nye filmen om Barbie, som har verdenspremiere 21. juli.

I pressemeldingen fra Airbnb opplyses det at to heldige vennepar kan bo én natt i Malibu DreamHouse, enten den 21. eller den 22. juli. Huset legges ut for leie på AirBnb den 17. juli klokken 19.00 norsk tid, og det er ikke trekning: De som booker først, de får også drømmeoppholdet. Gjestene er selv ansvarlige for reisen til og fra Malibu, men selve oppholdet er gratis. Ken klarte nemlig ikke å bestemme seg for noen pris…

Malibu DreamHouse ligger langs kysten i California, og er et solfylt surferreservat omgitt av strand, strand og mer strand. Siden Barnie er borte leier Ken ut huset på Airbnb,

Huset er pyntet med cowboyeffektene til Ken. Det er visstnok også hester der, gitarer, og mye mer.

– Og selvfølgelig, rulleskøyter, for jeg går bokstavelig talt ingen steder uten dem, sier verten Ken i utleiebeskrivelsen.

Når gjestene ankommer og sjekker inn, vil de møtes av en concierge som sikre et komfortabelt opphold, vise dem rundt og ordner med alle måltider.

TV 2 som også har omtalt saken, skriver at huset, som er i privat eie, har blitt leid ut flere ganger før. Sist gang, i 2019, ble huset leid ut for å feire Barbie sitt 60-årsjubileum. Også den gang fikk to heldige grupper bo i huset i én natt hver.

Denne gangen har huseierne valgt å gå for en litt annen vri: I år er det nemlig Barbie sin kjæreste, Ken, som skal stå i fokus. Huset bærer derfor preg av at det er Ken som styrer kåken; huset er fullt av surfebrett, cowboyhatter, grillutstyr og et splitter nytt treningsområde.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com