in

Nå kan du endelig drikke vin direkte fra BHen

Vin rett fra BH`en. Noe for deg?

Endelig kan vi se tegn til at våren nærmer seg! Skiutstyret pakkes bort og erstattes med sykler og gode hagestoler. Mens mange har nytt en god og varmende gløgg eller en kopp varm sjokolade, etter vinterens treningsturer, er det nå mange som gleder seg til lysere kvelder og et glass vin eller to i solen.

Det du ikke hadde regnet med, er at du denne våren kan drikke vin direkte fra BHen! Nå finnes det nemlig en vin-BH å få kjøpt.


Foto: Partykungen

I pose og sekk

Med tett program i ukedagene, med jobb, middag og trening, kan det være vanskelig å få tid til kos.

Det ideelle hadde vært å avslutte joggeturen med en velfortjent kosestund. Men når en kommer hjem og har vært gjennom dusjen, har gjerne solen gått ned for lengst. Og en tar jo ikke med seg en pose med en flaske vin på joggetur, akkurat. Og lyden av flasker som klirrer i en sporty sekk, vil få mange til å rynke på nesen.

Foto: Partykungen

Men fortvil ikke! Den nye vin-BHen åpner for muligheten å ta seg en joggetur til fjelltoppen hvor solen sist går ned, og nyte et velfortjent glass vin med solen i ansiktet. Eller et velfortjent bryst vin? BHen har nemlig en innebygget pose, som rommer en hel flaske vin!

Så mens en brystfager kvinne løper til fjells, er den en noe mer flatbrystet versjon som returnerer.

Foto: Partykungen

Kjenner du noen som hadde hatt bruk for en vin-BH, så er muligheten altså kommet, for den nette sum av 300 kr kan den bli din! Den kjøper fra du fra Partykungen i Sverige.

LES OGSÅ: Å lukte på stinkende promp, kan beskytte deg mot en rekke dødelige sykdommer

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Joe Bidens hund har bitt enda en ansatt i Det hvite hus

penger

Hvordan finner du et forbrukslån som passer deg