Hjem Nyheter Nå kommer Coca- Cola med en forsmak på julestemningen – Cola med kanelsmak!

Nå kommer Coca- Cola med en forsmak på julestemningen – Cola med kanelsmak!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Coca-Cola ble oppfunnet av apotekeren John Pemberton i 1886 og siden den gang har leskedrikken blitt elsket av mennesker over hele verden. Noen bruker den til å slukke tørsten med mens for andre er den et selvsagt valg til pizza`en og når man skal kose seg.

De siste årene har vi her i Norge også fått smake flere spennende cola-varianter fra The Coca-Cola Company. Cola med Vanilje og Cherry (kirsebærsmak) har blitt manges favoritter. Det er rundt to måneder igjen til jul og nå slippes altså en helt ny og annerledes smak til glede for både colaglade og juleglade mennesker, skriver britiske Metro.

Den nye Coca-cola varianten tilhører Zero Sugar-familien og er dermed sukkerfri. Den har en ettersmak av kanel som gjør den til en julecola.

Cola med kanelsmak til julen? Foto: The Coca-Cola Company

Bare i begrenset periode

Den nye varianten er dessverre en ‘limited edition’, hvilket betyr at den kun selges over en begrenset periode. Den lanseres denne uken og er å få kjøpt året ut.

Coca-Cola Company forklarer selv valget med kanelsmak ved at mange mennesker er begeistret for nettopp smaken av kanel.

Det er usikkert om versjonen kommer til Norge, men skal du til utlandet kan du jo hamstre og invitere venner på risgrøt og pepperkaker med deilig julecola til.

Høres den fristende ut? 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com