mandag, juni 1, 2020

Nå kommer Coca-Cola med kanelsmak

Mest lest nå

Nå kan alle cola-elskere glede seg. Neste uke kommer det nemlig en helt ny Coca-Cola-brus i butikkene – Coca-Cola med kanelsmak.

«For første gang kommer Coca-Cola med kanelsmak til Norge, både med og uten sukker. Smaken er skreddersydd for tiden som ligger foran oss – kaldere dager, kos innendørs og julefeiring», skriver markedssjef Johanna Kosanovic i Coca-Cola Norge i en pressemelding.

Foto: Coca-Cola


En smak tilpasset julen

«Coca-Cola har alltid vært en del av juletradisjonen for mange. Nå lanserer vi en smak for første gang i Norge som er spesielt tilpasset julen», sier hun videre, og legger til at de ønsker å gi folk flere smaker å velge i.

«Vi vil at folk skal få stadig flere alternativer å velge i, dette er en del av den strategien. Vi holder løftet om stadig nye smaker og sukkerfrie alternativer», sier markedssjefen.

Kommer i salg neste uke

Brusen har fått navnet Coca-Cola Cinnamon, og vil være i salg fra uke 42. den kommer både med og uten sukker i halv- og halvannenliters flasker. Brusen kom for første gang på markedet i Storbritannia i fjor, da som kun en sukkerfri variant.

Derimot kom Coca-Cola med julebrusen «Julestemning» i Norge i fjor. Den skulle ifølge brusgiganten ha en særegen vaniljesmak som gjorde at den skilte seg ut blant alle de andre alternativene.

Fjorårets store fiasko

Skilte seg ut, gjorde den. Men ikke i positiv forstand. Brusen ble slaktet av forbrukerne, og folk var ikke nådige på sosiale medier. Der florerte det av negative tilbakemeldinger.

LES OGSÅ: Pynter du tidlig til jul? Det kan gi deg et langt og lykkeligere liv

«Vi erkjenner at den ikke smaker som julebrusen nordmenn flest kjenner seg igjen i. Det er lange tradisjoner i Norge for julebrusen, og vårt forsøk fungerte ikke så bra», sa kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola, Per Hynne, til Nettavisen i desember i fjor.

Så gjenstår det å se om Coca-Cola har truffet denne gangen med kanel-colaen sin.

129,767FansLik
1,363FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter