torsdag, juli 29, 2021

Nå kommer denne isen tilbake! Flere som gleder seg?

Mest lest nå

Hennig-Olsen Is har aldri før fått så mange henvendelser om å ta opp igjen produksjon og salg av en is. Og vi snakker om Sommeris. Sist den var å se i frysedisken, var for 13 år siden. Men nå er den endelig tilbake!

– Aldri før har vi fått så mange henvendelser om å ta tilbake en iskrem. Det er fantastisk å se engasjementet for Sommer-isen og at så mange forbinder den med late sommerdager og gode minner fra barndommen, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is til Dagbladet.

Han forteller videre at de har fått henvendelser fra isglade nordmenn i alle kanaler; telefon, mail, sosiale medier og brev fra folk som har savnet appelsinsorbé-isen.


Foto: Henning-Olsen Is

Lanserte nyheten med rebus

Sommerisen ble første gang lansert i 1984. Da kostet den fire kroner. Den skilte seg fra annen saftis på markedet med den luftige konsistensen.

Gleden var derfor stor da iskremprodusenten annonserte på Instagram at Sommeris var på vei tilbake til isdisken. Det gjorde de gjennom en rebus 1. april i år. Mange trodde det var en aprilspøk, men det var det altså ikke.

I første omgang blir Sommeris lansert i et begrenset opplag fra mai, kun på Shell, Esso, Deli de Luca, Mix og Jafs.

Ny innpakning, men samme innhold.
Foto: Henning-Olsen Is

Kræsj pink er også tilbake

Men det er ikke bare Hennig-Olsen som har gitt etter for massivt press fra befolkningen. Tidligere i år, så Diplom-is seg nødt til å bringe tilbake saftisen Kræsj pink, etter et voldsomt engasjement.

En egen Facebook-gruppe med det talende navnet «Vi som ønsker Kræsj pink tilbake i butikken» har over 24.000 følgere.

Dermed kunne du fra februar igjen kjøpe den populære isen med smak av ananas og drue med sjokoladetupp og tyggispinne. Og denne gangen har isen kommet for å bli.

Foto: Diplom Is

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter