Hjem Kjendisnytt Nå lander kongen – Dette er den klare beskjeden fra politiet

Nå lander kongen – Dette er den klare beskjeden fra politiet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I forbindelse med kong Haralds transport til Rikshospitalet søndag kveld, ber politiet alle trafikanter om å vise hensyn og fortsette å kjøre som normalt. Dette kommer frem i en uttalelse fra operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt, gitt til NTB kun timer før kongens ankomst med evakueringsflyet på Oslo lufthavn.

Kong Harald vil fra flyplassen bli fraktet direkte til Rikshospitalet, en reise som strekker seg over rundt 50 kilometer. Med kongens transport planlagt gjennom et såpass langt og potensielt trafikktett område, er politiets hovedbudskap til bilister og andre trafikanter å opprettholde normal kjøreatferd for å unngå unødige forstyrrelser eller hindringer i trafikken.

Ifølge Dagbladet må kongen rett på isolat.

– Alle pasienter fra utlandet må isoleres, for å unngå at resistente bakterier sprer seg. Det betyr restriksjoner for besøk og at helsepersonell har beskyttelsesklær på seg, sier Dan Atar, overlege og professor i kardiologi ved Oslo universitetssykehus, til avisen.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Hans Majestet Kong Harald. Handoutbilde fra Det kongelige hoff, publisert 23. juni 2021 i anledning 30-årsdagen for Kongeparets signing. Bildet er kun til redaksjonell bruk – ikke for salg. Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Operasjonsleder Marstad understreker viktigheten av at nysgjerrighet ikke tar overhånd, og minner om at det er essensielt å ikke være til hinder for trafikken eller stoppe ulovlig.

«Trafikantene må ikke bli for nysgjerrig. Hvis man viser hensyn og kjører som normalt vil det gå fint,» uttaler han.

Selv om det er gjort spesifikke tiltak av politiet i forbindelse med transporten, velger Marstad å ikke kommentere disse nærmere på nåværende tidspunkt.

Denne oppfordringen fra politiet er et ledd i å sikre en smidig og sikker transport for kong Harald til Rikshospitalet, hvor han skal legges inn. Det er av stor betydning at alle trafikanter bidrar til dette ved å følge politiets anvisninger og opprettholde en ansvarlig kjøreadferd.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com