Kjendisnytt Nå takker Christine Koht for all støtte fra det...

Nå takker Christine Koht for all støtte fra det norske folk: «Jeg er helt overveldet»

-

- Reklame -

Christine Koht har valgt å bruke kreftsykdommen til noe positivt. Hun slår et slag for dem som er syke og ikke går utenfor døren. 

Da det i januar ble kjent at den populære komikeren er kreftsyk begynte støttemeldingene fra det norske folk å renne inn.

Selv startet Koht podcasten «Koht vil leve» hvor hun hver uke fortalte om sykdommen og hvordan det er å leve med den. Til slutt ble tilstanden hennes så gale at hun ikke lenger klarer å delta i podcasten. Det har derfor vært stille fra Christine Koht de siste ukene. Inntil før helgen.

Da lot hun seg avbilde og filme av Aftenposten. Ansiktet hennes er tydelig oppsvulmet etter behandlingen, men hun ønsker å sende et budskap til alle som er syk og som skammer seg over hva sykdommen gjør med utseende og kropp.

«Det er visst mange som ser sånn ut. Man ser dem bare ikke», sier Christine til Aftenposten.

«Fordi de skammer seg. De tør ikke å gå ut. Jeg har snakket med handicapforbundet om det. Og med leger her. Over hele landet sitter det folk som er syke, eller har fått en skade. De har månefjes eller andre skavanker. De går ikke ut, fordi de skammer seg. Du vet jo hvordan det er selv», sier hun videre.

Takker for all støtte

Komikeren som vanligvis er aktiv på sosiale medier har ikke latt høre fra seg verken på Facebook eller Instagram de siste månedene. Men nå har hun publisert en takk til alle som sender henne støttende og rosende meldinger.

«Kjære gode vakre mennesker! Jeg er helt overveldet av all støtte og kjærlighet. Dere aner ikke hvor godt det gjør meg. Det er takket være alle dere at jeg nå om en stund kan gå rakrygget kanskje 10 meter med rullator. Da har jeg dere i ryggen.
Tenk, alt som går an når man ikke er alene.

I dag er min tøffe mamma på Dagsrevyen, og snakker om åpenhet PG skam, siden jeg er for sliten til å gjøre det selv. Hun grudde seg, men gjør det. Verdens tøffeste mamma som støtter meg hver eneste dag! 🌹🌺🌹» skriver hun på Facebook.

Stolt mamma

Kirsten Koht (75) stilte på lørdag opp i NRK Lørdagsrevyen. Hun fortalte om den enorme støtten datteren har mottatt for å være så åpen.

Hun sa blant annet at Christine lenge skammet seg over det nye ansiktet som behandlingen har medført.

– Nå i det siste har jeg begynt å elske det ansiktet. I begynnelsen så synes jeg også det var vanskelig. Jeg tenkte også «hva skal skje når hun skal ut», men vet du hva, hun er jo så søt, sier Kirsten Koht til NRK.

Videre forteller moren at hun aldri har vært mer stolt av datteren enn akkurat nå.

– Jeg var stolt av henne når hun har stått på scenen, men jeg er mye mer stolt av henne for det hun gjør nå. For dette har kostet, altså.

christine koht
Koht sammen med journalist Joachim Førsund. Foto: Privat

Vi fortsetter å sende våre støttemeldinger og ønsker om god bedring. For en rå kvinne Christine Koht er! Trykk gjerne på deleknappen og send din støtte du også!

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Märtha Louise åpner opp om kjærestens synspunkter

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten Durek Verrett (44) har stått side ved side gjennom flere heftige stormer de...

Mener Therese Johaug bør få prestisjefylt ærespris

TV 2s sykkel- og dopingekspert og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, mener Therese Johaug (31) bør få den prestisjefylt prisen...

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...