Hjem Viralt Nabo brukte mannens eiendom som søppelhaug, fikk tilbake med samme mynt

Nabo brukte mannens eiendom som søppelhaug, fikk tilbake med samme mynt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den engelske bonden, Stuart Baldwin, fant en dag en haug med gamle dekk på eiendommen hans. Etterhvert som dagene gikk, skulle det vise seg at dumping av dekk var noe som forekom ukentlig.

Baldwin ble mer og mer frustrert ettersom haugen av gamle dekk på eiendommen hans vokste og vokste. Som på en hvilken som helst søppelhaug.

Noen tok seg altså den friheten å benytte hans land som søppelplass. Gjentatte ganger opplevde Baldwin at noen dumpet titalls av gamle, utslitte dekk på eiendommen hans, uten å få forespørsel om det var ok, og uten muligheten til å få vite hvem.

Overvåkingskamera

Baldwin fikk nok og satte etterhvert opp et overvåkingskamera. på den måten fikk han fanget gjerningsmannen på video.

Han sporet opp hvem vedkommende var og hvor søppelkasteren bodde. Deretter tok han kontakt og ba om at dekkene ble fjernet. Ingenting skjedde, og etter å ha gitt vedkommende en frist på tre dager, løste Baldwin problemet selv.

Trailerlass med dekk

Da fristen for å fjerne dekkene var utløpt, tok bonden saken i egne hender. Baldwin og noen av hans ansatte lasset dekkene på virksomhetens trippeltrailer, og kjørte dem til deres rettmessige eier. Der ble lass på lass med dekk levert tilbake. Hele 421 dekk talte de i alt.

Foto: Youtube

Dekkene, som hadde blitt dumpet ukentlig på Baldwins eiendom, ble levert tilbake i en eneste leveranse. Bonden filmet seansen og la den ut på sosiale medier, og synet av 421 dekk som dumpes i en engang er nokså voldsomt.

Heldigvis for Baldwin har han støtte i befolkningen, og flere har gitt positive reaksjoner på videoen av seansen hvor søppelet leveres tilbake.

Nå venter bonden på rettens avgjørelse om hvorvidt det var ok å returnere bosset til sin opprinnelige eier.

Nedenfor kan du høre bonden selv fortelle om problemet:

LES OGSÅ: Bondens hevn mot søppelforurensning tar av i sosiale medier

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com