Hjem Dyr Naboene klagde på bråk fra leiligheten mens mannen var på jobb. Så satte han opp et kamera

Naboene klagde på bråk fra leiligheten mens mannen var på jobb. Så satte han opp et kamera

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det skulle vise seg at det var mannens hund som sang og spilte piano mens eieren var borte.

Naboene hadde sett seg lei på bråk fra leiligheten. De hadde sendt inn utallige klager på bråk som de beskrev som overdrevne skrik og høy musikk. Mannen som eide leiligheten, skjønte ingen ting. Alle klagene fra naboene, var nemlig fra tider på døgnet da han var på jobb, skriver littlethings.com.

Musikalsk hund

Til slutt bestemte mannen seg for å leke detektiv og prøve å finne ut hva som egentlig foregikk i leiligheten mens han var på jobben. Han bestemte seg dermed for å sette opp et kamera. Som så tenkt, så gjort. Kamera ble satt opp, og mannen gikk på jobben som vanlig.

Hundeeieren fikk seg nok en god latter da han kom hjem fra jobb og så at hunden hans hadde brukt de lange, ensomme timene mens eieren var på jobb, til å synge og spille på pianoet.

Hunde-duett

Eieren av hunden sier han hadde en liten anelse om at det kunne være hunden som stod for de musikalske innslagene som naboene klagde så fælt på. Eieren er selv veldig glad i å spille på pianoet, og han forteller at hunden gjerne ble med og sang sammen med han.

Det er riktignok noe som heter at man skal synge med den stemmen man har. Vi får likevel håpe i dette tilfellet, at hundeeieren er noe mer musikalsk enn hunden.

The owner recieved noise complaints from the neighbours, so they set up a nanny cam. This is what they saw LOL

Posted by Share it on Friday, November 16, 2012
  1. border collie
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com