lørdag, juni 12, 2021

Naomi Campbell har blitt mor for første gang som 50-åring

Mest lest nå

Supermodell Naomi Campbell har overrasket fansen med en gledelig nyhet- hun har blitt mamma til ei lita jente.

Den britiske supermodellen delte gladnyheten på Instagram-kontoen sin tirsdag.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


– En vakker liten velsignelse har valgt meg til å være moren hennes. Jeg er beæret over å ha denne milde sjelen i livet mitt, det er ingen ord for å beskrive det livslange båndet som jeg nå deler med deg min engel. Det er ingen større kjærlighet, skrev Campbell til bilde av små føtter i hendene hennes.

I Instagram-posten tagger hun også sin mor, men deler ingen flere detaljer om den lille datteren. Det vites ikke hvem som er far til datteren eller om hun er i et forhold.

Har hatt et sterkt ønske om å bli mamma

Campbell har tidligere uttalt flere ganger at hun kunne tenke seg å bli mamma, og hun har også uttalt at hun kunne tenke seg å adoptere et barn i fremtiden.

I 2017 fortalte hun om det sterke ønske om å bli mamma:

– Jeg tenker på det å få barn hele tida. Og nå, som vitenskapen er som den er, så kan jeg få det når enn jeg vil, sa hun til Evening Standard.

Campbell ble oppdaget allerede som 15-åring og har siden den gang blitt en av verdens best betalte modeller. 50-åringen har også gjort seg kjent som forfatter og artist.

Supermodellen har vært i forhold med flere profilerte personer. «U2»-bassist Adam Clayton, den italienske forretningsmannen Flavio Briatore, «One Direction»-sangeren Liam Payne og den russiske milliardæren Vladislav Doronin.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter