torsdag, april 2, 2020

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Mest lest nå

Øystein Pettersen gir oss innblikk i hverdagen – Med hjemmekontor

Øystein Pettersen, med kallenavnet «pølsa» har gjort en god figur med sin kjærlige og positive personlighet gjennom tv-serien 71° Nord «Norges tøffeste kjendis». Øystein hadde...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Destiny og Corey var klar til å feire bryllupsdag. 7 års lykkelig ekteskap var et faktum. Som 15 og 16-åringer ble de kjærester. Tre år senere var de gift. ABCNews formidler denne sterke historien.

ikke fyllekjør

Familiedrømmen

Som mange andre så hadde dette paret en drøm om å få et barn. En herlig liten gutt ble født. Han fikk navnet Parker Lee. Nå begynte det unge paret virkelig å planlegge hvordan fremtiden skulle se ut. Det å få seg et eget hus og en enda større familie var drømmer som inngikk i planleggingen.

fyllekjøring

Så kom datoen. 24 september 2014. Denne dagen skulle forandre alt. Den unge moren postet ett innlegg på Facebook, ett år etter hendelsen. Hun vil formidle hva det var som skjedde denne dagen som snudde livet på hodet.

kjøre når du er full

Alt ble så brutalt forandret

Corey skriver:

«For ett år siden var denne dagen som mange andre dager. Corey Mantina sto opp og dro på jobb. Jeg og Parker ble igjen hjemme hvor vi lekte sammen hele dagen. Corey kom hjem fra jobb og lekte med vår søte baby mens vi ventet på å dra. Vi skulle i et sosialmøte. Litt ekstra penger var sårt tiltrengt for vår lille familie. Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg. Vi skulle ikke lenger se inn i fremtiden sammen. Alle drømmene vi hadde vil ikke oppfylles. Vi vil ikke kunne kjøpe vårt første hus sammen, vi vil aldri få ta Parker med til sin første hårklipp, hans første dag på skolen, og familien vår vil aldri vokse. Alt vi noengang har kjent til ble avsluttet her og ikke av eget valg.

På vei til dette sosialmøtet kjørte min fantastiske mann. Min nydelige baby som jeg fremdeles ammet så på Mikke mus. Vi ble truffet i voldsom fart av en fyllekjører. Denne datoen og tidspunktet vil for alltid være brent fast i hodet mitt. Handlingen til denne egoistiske personen som synes det er greit å kjøre påvirket, tok livet av min søte uskyldige 15 måneder gamle sønn. Hun forårsaket at jeg og min mann måtte hentes med luftambulanse. Min mann tapte kampen 24 timer senere. Hun knuste en hel familie og sørget for at førstehjelppersonell måtte ha terapi i ettertid.

En egoistisk avgjørelse om å drikke og kjøre førte til at jeg ble enke og mamma til en engel i en alder av 21. Hun har påført meg mange maretitt. Det å se obduksjonsrapporten til mitt barn, og mange andre fæle bilder er ting en 21-åring aldri skulle ha behøvd å se eller forestille seg. Hun satt en stopper for drømmene som jeg hadde med familien min og har påført meg en smerte jeg ikke trodde eksisterte.

Føreren som var en mamma og kone døde også. Jeg har vanskelig for å finne meg selv igjen. Jeg har aldri visst at jeg hadde en slik styrke som kunne føre meg gjennom dette. Jeg tror at jeg har klart å finne denne styrken gjennom bønner og støtte fra mange venner og familie. Jeg er også en del av en fantastisk gruppe med enker som har lært meg at de følelsene jeg har, er helt normal.

Denne smerten og vår knuste fremtid kunne vært forhindret dersom noen hadde stått opp og hindret denne egoistiske kvinnen fra å kjøre beruset. Du kan redde noens liv også! Ikke godta at noen av dine venner eller familie drikker og kjører bil. Ikke advar folk mot politiets kontroller. Vær en forkjemper! Stå opp sammen med meg! La oss stoppe dette. IKKE DRIKK OG KJØR!»

ikke drikk og kjør

Dette innlegget deles nå av tusenvis på sosiale medier. Destiny forsøker desperat å leve livet sitt som enke, uten å ha noen drømmer som hun og familien hennes hadde. Men kanskje hun kan redde noen andre ved å sette fokus på dette? Kanskje EN person leser dette innlegget og tenker seg om to ganger før han/hun setter seg beruset i bilen neste gang?

ikke kjør beruset

Og fyllekjøreren? Hun døde også i ulykken. Destiny har et håp om at kvinnens familie skulle komme med en offentlig unnskyldning på hennes vegne. Det har ikke skjedd enda. Det ekstra triste med denne historien er at fyllekjøreren var på vei hjem fra et bryllup. Det antas at minst 100 personer skal ha vært i posisjon til å oppdage at kvinnen satt seg full bak rattet. Ingen stoppet henne…

Hjelp denne unge kvinnen med å spre det enormt viktige budskapet: Ikke drikk og kjør! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Nå bør du bytte strømavtale – prisene er historisk lave

Spotprisene på strøm er historisk lave, og det er store forskjeller mellom dyreste og billigste avtale. Nå oppfordrer forbrukerrådet alle til å bytte avtale. Strømprisene...

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...

Matbutikkene med bønn til deg og meg: Unngå dette

Neste uke begynner påsken. Og påske betyr storhandling. Nå kommer matbutikkene med en bønn til oss, slik at vi kan unngå smittefarlige situasjoner. – Ta...

Katarina Flatland blir mamma for første gang

Idol-programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Meling Dobloug (31) blir foreldre for første gang til høsten. Paret delte den store nyheten i onsdagens episode...