Forsiden Historier fra livet 21-åringen tok dette bildet - timer senere frarøvet en fyllekjører henne både...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Destiny og Corey var klar til å feire bryllupsdag. 7 års lykkelig ekteskap var et faktum. Som 15 og 16-åringer ble de kjærester. Tre år senere var de gift. ABCNews formidler denne sterke historien.

ikke fyllekjør

Familiedrømmen

Reklame

Som mange andre så hadde dette paret en drøm om å få et barn. En herlig liten gutt ble født. Han fikk navnet Parker Lee. Nå begynte det unge paret virkelig å planlegge hvordan fremtiden skulle se ut. Det å få seg et eget hus og en enda større familie var drømmer som inngikk i planleggingen.

fyllekjøring

Så kom datoen. 24 september 2014. Denne dagen skulle forandre alt. Den unge moren postet ett innlegg på Facebook, ett år etter hendelsen. Hun vil formidle hva det var som skjedde denne dagen som snudde livet på hodet.

kjøre når du er full

Alt ble så brutalt forandret

Corey skriver:

«For ett år siden var denne dagen som mange andre dager. Corey Mantina sto opp og dro på jobb. Jeg og Parker ble igjen hjemme hvor vi lekte sammen hele dagen. Corey kom hjem fra jobb og lekte med vår søte baby mens vi ventet på å dra. Vi skulle i et sosialmøte. Litt ekstra penger var sårt tiltrengt for vår lille familie. Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg. Vi skulle ikke lenger se inn i fremtiden sammen. Alle drømmene vi hadde vil ikke oppfylles. Vi vil ikke kunne kjøpe vårt første hus sammen, vi vil aldri få ta Parker med til sin første hårklipp, hans første dag på skolen, og familien vår vil aldri vokse. Alt vi noengang har kjent til ble avsluttet her og ikke av eget valg.

På vei til dette sosialmøtet kjørte min fantastiske mann. Min nydelige baby som jeg fremdeles ammet så på Mikke mus. Vi ble truffet i voldsom fart av en fyllekjører. Denne datoen og tidspunktet vil for alltid være brent fast i hodet mitt. Handlingen til denne egoistiske personen som synes det er greit å kjøre påvirket, tok livet av min søte uskyldige 15 måneder gamle sønn. Hun forårsaket at jeg og min mann måtte hentes med luftambulanse. Min mann tapte kampen 24 timer senere. Hun knuste en hel familie og sørget for at førstehjelppersonell måtte ha terapi i ettertid.

En egoistisk avgjørelse om å drikke og kjøre førte til at jeg ble enke og mamma til en engel i en alder av 21. Hun har påført meg mange maretitt. Det å se obduksjonsrapporten til mitt barn, og mange andre fæle bilder er ting en 21-åring aldri skulle ha behøvd å se eller forestille seg. Hun satt en stopper for drømmene som jeg hadde med familien min og har påført meg en smerte jeg ikke trodde eksisterte.

Føreren som var en mamma og kone døde også. Jeg har vanskelig for å finne meg selv igjen. Jeg har aldri visst at jeg hadde en slik styrke som kunne føre meg gjennom dette. Jeg tror at jeg har klart å finne denne styrken gjennom bønner og støtte fra mange venner og familie. Jeg er også en del av en fantastisk gruppe med enker som har lært meg at de følelsene jeg har, er helt normal.

Denne smerten og vår knuste fremtid kunne vært forhindret dersom noen hadde stått opp og hindret denne egoistiske kvinnen fra å kjøre beruset. Du kan redde noens liv også! Ikke godta at noen av dine venner eller familie drikker og kjører bil. Ikke advar folk mot politiets kontroller. Vær en forkjemper! Stå opp sammen med meg! La oss stoppe dette. IKKE DRIKK OG KJØR!»

ikke drikk og kjør

Dette innlegget deles nå av tusenvis på sosiale medier. Destiny forsøker desperat å leve livet sitt som enke, uten å ha noen drømmer som hun og familien hennes hadde. Men kanskje hun kan redde noen andre ved å sette fokus på dette? Kanskje EN person leser dette innlegget og tenker seg om to ganger før han/hun setter seg beruset i bilen neste gang?

LES OGSÅ
Sønnen ble operert for kreft og fortalte at han følte seg som et monster

ikke kjør beruset

Og fyllekjøreren? Hun døde også i ulykken. Destiny har et håp om at kvinnens familie skulle komme med en offentlig unnskyldning på hennes vegne. Det har ikke skjedd enda. Det ekstra triste med denne historien er at fyllekjøreren var på vei hjem fra et bryllup. Det antas at minst 100 personer skal ha vært i posisjon til å oppdage at kvinnen satt seg full bak rattet. Ingen stoppet henne…

Hjelp denne unge kvinnen med å spre det enormt viktige budskapet: Ikke drikk og kjør! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT