Hjem Historier fra livet Når du leser hvor snill denne sju år gamle gutten er mot sin eldre nabo vil hjertet ditt smelte

Når du leser hvor snill denne sju år gamle gutten er mot sin eldre nabo vil hjertet ditt smelte

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sju år gamle Caleb passer alltid på at naboen Wilma (78) har det bra…

En sju år gammel gutt fant en fin venn i sin 78 år gamle nabo, og internett smelter.

Det er Yahoo News som forteller den vakre historien om Darrien Middleton som kommer på besøk til bestemor Wilma Bray når hun sitter ute på verandaen sin i Tennessee, USA. Hun sitter ikke alene, som barnebarna kanskje kan ha fryktet: Sammen med henne er førsteklassingen Caleb.

Han sitter og lytter interessert til Wilmas historier. Nabogutten kommer og besøker henne flere ganger hver eneste dag.

Ifølge Yahoo News sier barnebarnet at det er for å sjekke at alt er bra, og at Wilma våkner opp fra alle de små lurene sine.

Foto: privat

Middleton forteller til Yahoo Lifestyle at bestemoren hennes har bodd i nabolaget i 38 år, og at naboene hennes er en utrolig støtte for henne. Ikke bare er hun eldre og alene, men hun har kjempet mot lunge- og brystkreft og går stadig gjennom cellegift og stråling.

Wilmas familie jobber fulltid, og opplever naboenes støtte som en svært kjærkommen støtte. Caleb har kjent Wilma siden han var i to-års-alderen. Og det er ingen tvil om at de to har kjært selskap i hverandre. Wilma snakker hele tiden om den unge vennen sli, Caleb.

Barnebarnet har spurt han hvorfor han hele tiden kommer på besøk til bestemoren og hvorfor hun hele tiden prater om han.

– For det første mater hun meg, og så vil jeg være sikker på at hun våkner fra alle lurene sine, svarte den unge naboen.

Wilma er begeistret for selskapet, og synes åpenbart det er koselig med de små møtene med Caleb.

– Hun behandler han som et barnebarn sier Middleton til Yahoo News.

Hun tror det å stadig vekk få besøk av den lille solstrålen er en av tingene som lyser opp livet til bestemoren.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com