Hjem Familie Når storebror synger blir lille Tripp helt trollbundet

Når storebror synger blir lille Tripp helt trollbundet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da foreldrene var nervøse for å fortelle Rayce (6) at den nye lillebroren hadde downs syndrom trakk han bare på skuldrene og sa «men er vi ikke alle forskjellige».

Tripp fikk en tøff start på livet. De første ukene lå han på sykehuset og fikk intensivbehandling. Men storebror Rayce var der hele tiden for å trøste ham.

Han får ikke nok av lillebroren Tripp. Og ingenting er så populært som når storebror synger for ham.

– Jeg ville brukt 10.000 timer og 10.000 til om det var nødvendig for å bli kjent med det søte hjertet deitt. Jeg kommer kanskje aldri dit, men jeg prøver, hvis det er 10.000 timer eller resten av livet mitt, vil jeg elske deg, synger han til lillebroren.

Den vakre historien om båndet mellom de to brødrene er delt på en rekke medier.

Videoen der Rayce synger for lille Tripp har gått viralt. Og det er ikke rart – å se hvor godt den omsorgsfulle storebroren passer på lillebroren sin, går rett i hjerterøttene på folk.

Guttenes mor, Nicole Powell, har fortsatt å dele rørende øyeblikk mellom de to brødrene. I et nylig innlegg skriver hun at det nå har gått ett år, og følelsene mellom de to har bare blitt sterkere.

– Jeg vil aldri glemme at Rayce sa til oss, «men er vi ikke alle forskjellige?» da vi var nervøse for å fortelle ham at den nye lillebroren han var så spent på, hadde Downs syndrom, skriver mamma Nicole Powell på Facebook.

Hun skriver videre til alle mødre som får nyheten om at den ufødte babyen har Downs syndrom, at de ikke behøver å være redde, slik hun var.

– Babyen vil være en gave til familien din på så mange måter, og jeg lover at hans/hennes søsken vil elske den som ingen andre, sier hun.

One thing those doctors forgot to mention while telling me all the bad, negative, scary thing was how truly happy he would be! If you or anyone you know receives the news that your child will be born with Down syndrome CONGRATS! He or she is going to be PERFECT!💙💛

Posted by TeamTripp on Sunday, December 13, 2020

LES OGSÅ:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com