Hjem Familie Når Tom susser sin fem år gamle sønn på munnen koker det over i kommentarfeltet

Når Tom susser sin fem år gamle sønn på munnen koker det over i kommentarfeltet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En småbarnspappa som delte en video på TikTok der han ga sin fem år gamle sønn en suss på munnen fikk en storm av negative kommentarer. Men far og sønn har svar til trollene…

Engelskmannen Tom, som går under aliaset Tom_leeds på TikTok, delte en koselig video der han ga sin sønn på fem en suss på munnen. Det ble for mye for enkelte …

I kommentarfeltet til videoen er det mange som synes det er koselig at far og sønn har et godt forhold, og viser hverandre at de setter pris på den gode far-sønn-relasjonen. Men det er også en hel del nett-troll som har ytret seg.

Videoen som er sett rundt 20 000 ganger, er også omtalt av Daily Mail. Her ser vi far og sønn ha kvalitetstid sammen, og det er rørende å se det nære og gode forholdet de har.

I løpet av videoen, der de to opplever ting sammen og koser seg i hverandres selskap, kommer det et klipp der Tom gir sønnen Roman en suss på munnen. Dermed var det noen som så rødt:

En person anklager ham for å forvirre sønnen, og noen hevder til og med at han risikerer at bakteriene hans gjør barnet mer utsatt for hull i tennene.

– Herlige begge to, men ikke kyss ham på leppene, er det en som sier.

– Jeg vil fortsette å kysse sønnen min på leppene. Ellers takk, svarer Tom.

Og til de mange som mener det er ikke at han viser sønnen sin hengivenhet på denne måten så har han laget flere oppfølgingsvideoer. Han understreker at han vil  susse Roman på munnen så lenge sønnen synes det er fint.

– Jeg blir bekymret over at dette faktisk plager dere, sier han til nett-trollene.

Han legger til:

– Jeg kommer til å kysse sønnen min, mitt fem år gamle barn, på leppene så lenge han lar meg. Jeg elsker ham herfra til månen, og han er min beste venn. En dag han vil han sannsynligvis ikke la meg gjøre dette. Og han vil være mer selvstendig. Men foreløpig fortsetter jeg akkurat som før, sier småbarnsfaren.

En TikToker mente at Tom gjorde at barnet hadde høyere risiko for å få hull i tennene sine, fordi han overførte bakterier til sønnen.

@tom_leeds

Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage

♬ original sound – Tom

Svaret han har gitt i en egen video er sett mer enn 67 000 ganger. Roman stiller også opp i videosvaret, og er klar i sin tale:

– Ikke vær dum, sier guttungen til nett-trollet.

En annen har sagt at Tom ikke bør susse sønnen på leppene fordi ikke alle mennesker har de rette intensjonene. Hun mener at Tom med sin hengivenhet til sønnen gjør at grenser flyttes.

Også denne beskyldningen har fått tilsvar i en egen video:

– Altså logikken her er at om jeg kysser fempringen min, så vil han tro at han kan vandre av gårde og kysse vilt fremmede mennesker? Men den logikken kan jeg ikke ha med guttungen i bilen min mer, for tenk om han setter seg inn i bilen til villt fremmede? Og vi kan ikke ta han inn i huset mer, for da kan han begynne å spasere rett inn i husene til villt fremmede og tro at det er normalt? Eller… så kan vi lære han at han har en mamma og en pappa og at det å susse dem er helt normalt men at det å susse dodgy Barry litt nedi gata det er litt rart, sier Tom

@tom_leeds

Replying to @Nicole you are starting to geuinely concern me now. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage

♬ original sound – Tom

 Mange er hjertens enig med Tom, og oppmuntrer småbarnsfaren til å vise sønnen at han elsker ham.

– Hvis noen ser noe annet enn en far som kysser sønnen sin, så er det de vi må passe på, sier en person i kommentarfeltet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com