fredag, juni 5, 2020

Natasha (39) døde mens hun ventet på svar på koronaprøve

Mest lest nå

Sliter du med tørre og slitne føtter? Sjekk ut dette geniale trikset

Det er nok ingen overraskelse at føttene våre er svært viktige kroppsdeler, og følgelig også trenger stell og pleie for å fungere optimalt. Sunne...

Natasha Ott fra New Orleans i USA begynte å føle seg dårlig 10. mars. Hun trodde hun bare var forkjølet. En drøy uke senere døde hun. Nå ønsker kjæresten hennes å spre historien, slik at flere tar koronaviruset på alvor.

Natasha Ott var en frisk dame med ingen underliggende sykdommer. Natasha jobbet i helsevesenet med HIV-positive mennesker. Dermed fikk hun tilbud om å ta en test for å sjekke om hun var smittet av koronaviruset.

Men det var mangel på tester, så Natasha sa nei takk til tilbudet. Hun syntes testene burde brukes på mennesker som var i risikogruppen. Natasha dro hjem og isolerte seg.


– Jeg tror ikke jeg fullt ut skjønte konsekvensene, sier Natashas kjæreste Josh Anderson, til Nola.

Foto: privat/Facebook

Følte seg bedre

Etter hvert fikk Natasha feber, og hun følte seg veldig dårlig. Hun bestemte seg likevel for å ta en test. Da hadde hun høy feber og problemer med å puste. Dagene etter hun tok testen, følte hun seg bedre. Josh forteller at de gikk tur med hunden hennes sammen på torsdag.

«Hun hadde mer energi enn hun hadde hatt de siste dagene. Og hun gikk tur med hunden sin, Zola, sammen med meg. Hun klaget over at det føltes som at hun hadde noe i lungene», skriver Josh på Facebook.

Foto: Privat/Facebook

Svarte ikke på meldinger

Fredag morgen og formiddag, tekstet de to en del sammen. Natasha skrev at hun følte seg bedre. Men så ble det plutselig helt stille. Josh ble nervøs, og da kjæresten verken svarte på meldinger eller tok telefonen på flere timer, brøt han karantenen, og dro hjem til henne.

Johs fant kjæresten død på kjøkkengulvet.

Oppfordrer folk til å holde seg hjemme

Josh har i ettertid lagt ut et innlegg på Facebook der han oppfordrer folk til å ta viruset på alvor.

«Det er slutt på tiden der vi kan spøke om covid-19. Nå er det tid for å ta vare på deg, dine kjære og alle andre, skriver han», og oppfordrer folk til å holde seg hjemme.

Resultatet på Natashas prøver er ennå ikke klare.

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter