Forsiden Kjendisnytt Natasha fra Sverige vil ha verdens største rumpe - Spiser 6 kilo...

Natasha fra Sverige vil ha verdens største rumpe – Spiser 6 kilo Nutella hver måned

-

Har du hørt om den svenske glamourmodellen Natasha Crown fra Gøteborg? Ikke det? Vel, da skal du få høre om en kvinne som har satt seg et spesielt mål i livet. Hun ønsker nemlig å få verdens største rumpe.

I følge Daily Mail er et av virkemidlene hun bruker for å nå sitt store mål å spise sjokoladepålegget Nutella. Mye Nutella. Faktisk så mye som seks kilo i måneden!

Den svenske modellen av skapt store overskrifter i England med sitt prosjekt. Hun har uttalt at hun allerede har gått opp 25 kilo for å nå målet sitt. Kostholdet består av pizza, pasta, is og nevnte nutella.

Injiserer fettet i rumpa

Daily Mail skriver at taktikken til Natasha består av å legge på seg så mye fett som mulig. Fettet blir så fettsugd fra kroppen, og injisert i rumpa.

Den svenske modellens prosjekt er ikke uten risiko. Hun har allerede blitt advart av legen sin om farene ved dette målet. Natasha veier i dag 133 kilo og har som mål å gå opp ytterligere 25 kilo før målet er nådd.

– Det er mulig at jeg lider av en forstyrrelse når det kommer til oppfatningen av min egen kropp, men jeg føler ikke at rumpen min er for stor. Jeg ønsker definitivt at den skal bli større, sier hun til The Sun.

LES OGSÅ
Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være i kunstig koma

På Instagram har Natasha snart 100.000 følgere. Her kan man følge med på den stadig voksende bakenden til kvinnen.

LES OGSÅ
Marna Haugen Burøe har fått kreft igjen - "Det er en syk følelse"

Nedenfor kan du se et intervju med kvinner som har det noe spesielle målet:

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .