Forsiden Kjendisnytt Natasha fra Sverige vil ha verdens største rumpe - Spiser 6 kilo...

Natasha fra Sverige vil ha verdens største rumpe – Spiser 6 kilo Nutella hver måned

Har du hørt om den svenske glamourmodellen Natasha Crown fra Gøteborg? Ikke det? Vel, da skal du få høre om en kvinne som har satt seg et spesielt mål i livet. Hun ønsker nemlig å få verdens største rumpe.

I følge Daily Mail er et av virkemidlene hun bruker for å nå sitt store mål å spise sjokoladepålegget Nutella. Mye Nutella. Faktisk så mye som seks kilo i måneden!

Reklame

Den svenske modellen av skapt store overskrifter i England med sitt prosjekt. Hun har uttalt at hun allerede har gått opp 25 kilo for å nå målet sitt. Kostholdet består av pizza, pasta, is og nevnte nutella.

Injiserer fettet i rumpa

Daily Mail skriver at taktikken til Natasha består av å legge på seg så mye fett som mulig. Fettet blir så fettsugd fra kroppen, og injisert i rumpa.

Den svenske modellens prosjekt er ikke uten risiko. Hun har allerede blitt advart av legen sin om farene ved dette målet. Natasha veier i dag 133 kilo og har som mål å gå opp ytterligere 25 kilo før målet er nådd.

– Det er mulig at jeg lider av en forstyrrelse når det kommer til oppfatningen av min egen kropp, men jeg føler ikke at rumpen min er for stor. Jeg ønsker definitivt at den skal bli større, sier hun til The Sun.

LES OGSÅ
Lars Saabye Christensen gir seg som forfatter - er alvorlig syk

På Instagram har Natasha snart 100.000 følgere. Her kan man følge med på den stadig voksende bakenden til kvinnen.

Nedenfor kan du se et intervju med kvinner som har det noe spesielle målet:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT