søndag, desember 5, 2021

Nervepirrende Farmen-duell for TikTok-Rob

Mest lest nå

I den åttende tvekampen på Farmen konkurrerte Gunnar Svingen (25) i øksekast mot Robert «Rob» Michael Scott (54).

Søndagens tvekamp ble den tredje for den blide tiktok-stjernen og bussjåføren Robert «Rob» Michael Scott. Han har også konkurrert i øksekast.

Gunnar, som kom inn som utfordrer på gården i den femte uken, traff blink og kastet en femmer på første kast. Han og Rob har tilsynelatende kommet svært godt overens inne på gården, og var alliansepartnere.


Om han var sliten eller bare ble psyket ut av Gunnars første fulltreffer – eller om Gunnar rett og slett bare er bedre enn Rob i øksekast, det har ikke Rob uttalt seg om:

– De fleste sa at jeg kom til å klare meg i tre dager. Noen strakk seg til en og to uker. Men gutten min, Christopher, sa: «Pappa, du skal være med i finalen». Og jeg var så nære, sier Rob til Tv 2 etter nederlaget i tvekampen.

Strategien hans slo litt feil. Han satset på å få førstekastet, men så ble det Gunnar som fikk æren av å åpne ballet.

– Da han fikk det, tenkte jeg: «Helvete». Han kastet jo en femmer på første kast, og da tenkte jeg: «Ah, dette suger», sier Rob til TV 2.

I søndagens episode kom det frem at å velge hverandre som andrekjempe, aldri var en del av avtalen mellom de to alliansepartnerne.

Gunnar valgte sitt alliansemedlem som motstander, da han anså Rob som en sterk konkurrent. Han ønsket å ta kampen med Rob nå, heller enn senere. Selv om Rob fremdeles liker Gunnar, er han skuffet over valget.

– Gunnar er en ekte legende, en «real G», og jeg liker han veldig mye. Men han brøt en avtale, og skulle ikke valgt meg som andrekjempe. Det er jeg litt skuffet over. Men det er et spill, og det må jeg respektere. Jeg ville nok gjort det samme, sier han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter