onsdag, juni 3, 2020

Nervøs 10-åring løper plutselig av scenen – kommer tilbake og imponerer dommerne stort

Mest lest nå

Nasjonalgarden kalles inn for å dempe demonstrasjonene i Minneapolis

Guvernøren i Minnesota kalte inn nasjonalgarden på torsdag da demonstrasjonene ble for mye for politiet. Demonstrasjonene startet i protest for drapet...

Tiåringen Joseph Sheppard har en stor drøm som han håper en dag skal gå i oppfyllelse. Han drømmer nemlig om å bli rockestjerne. For å få oppfylt drømmen sin, melder han seg på det populære talentprogrammet Britain`s Got Talent.

Når han skal på scenen for å opptre foran de kjente dommerne forteller han at han er nervøs. Det synes også på han når han entrer scenen og må svare på spørsmål fra dommerne, og plutselig springer Joseph av scenene til dommernes store forskrekkelse.

Foto: YouTube


Kommer tilbake på scenen som rockestjerne

Men det var ikke nervene til Joseph som tok overhånd. Det var en aldri så liten spøk med dommerne. Et lite minutt etter at han forlot scenen kommer han tilbake, utkledd som rockestjerne med skinnjakke og el-gitar og utbryter: «Er dere klare for å rocke, Manchester?» før han setter i gang med superklassikeren Johnny B Good av Chuck Berry.


Foto: YouTube

Med sin fantastiske stil og sang imponerer han dommerne stort.

– Du er så kul. Du er veldig, veldig dyktig. Det er ikke lett å synge og spille gitar samtidig slik som du gjør. Jeg tror at du kommer til å bli en stjerne, sier dommer David Williams.

Simon Cowell forteller Joseph at det var en fantastisk audition og at han synes han har en flott personlighet. «Jeg trodde du skulle skulle synge noe søtt, og så kommer du ut og synger som du gjør. Fantastisk» sier Cowell.

10-åringen får et soleklart JA fra samtlige dommere i juryen, og går videre i konkurransen. Dette var kanskje første steg på veien for Joseph til å bli en riktig stor rockestjerne. Se videoen av Joseph her:

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter