Forsiden Meninger Neste gang noen refererer til bibelen og sier at homoseksualitet er en...

Neste gang noen refererer til bibelen og sier at homoseksualitet er en synd – vis dem dette!

Dr. Laura Schlessinger er den mest populære radiorådgiveren i USA. Folk ringer inn til programmet hennes og får råd om forskjellige tema.

For en stund siden uttalte hun, som en ortodoks jøde, at homofili er en styggedom ifølge Tredje Mosebok 18:22 og kan ikke tolereres under noen omstendighet. I følge nettstedet Tickld mottok hun  et åpent brev, hvor hun får tilsvar på sitt utsagn. Det er morsomt, og informativt, og nedenfor har jeg oversatt det til norsk.

Kjære Dr. Laura:

Reklame

«Takk for at du gjør så mye for å lære folk om Guds lov. Jeg har lært mye fra programmet ditt, og prøver å dele denne kunnskapen med så mange mennesker som jeg kan. Når noen prøver å forsvare en homoseksuell livsstil, for eksempel, minner jeg dem på at Mosebok 18:22 sier klart at det er en styggedom. Slutt på debatten. Men nå trenger jeg noen råd fra deg, om noen av de andre spesifikke lovene og hvordan man kan følge dem:

1. Når jeg brenner en okse på alteret som et offer, vet jeg at det skaper en behagelig lukt for Herren – Lev.1: 9. Problemet er naboene mine. De hevder at lukten ikke er behagelig for dem. Bør jeg slå dem?

2. Jeg ønsker å selge min datter som slave, som sanksjonert i Mosebok 21: 7. I den tiden vi lever i nå, hva tror du ville være en fair pris for henne?

3. Jeg vet at jeg ikke får ha kontakt med en kvinne mens hun er i sin periode på grunn av urenslighet ved menstruasjon- Lev.15: 19- 24. Problemet er, hvordan kan jeg vite når perioden er? Jeg har prøvd å spørre, men de fleste kvinner bli fornærmet.

4. Lev. 25:44 sier at jeg kan eie slaver, både mannlige og kvinnelige, forutsatt at de er kjøpt fra nabolandene. En venn av meg sier at dette bare gjelder for meksikanere, men ikke kanadiere. Kan du forklare? Hvorfor kan jeg ikke eie kanadiere?

5. Jeg har en nabo som insisterer på å jobbe på sabbaten. Andre mosebok 35: 2 sier klart at han skal drepes. Er jeg moralsk forpliktet til å drepe ham selv?

LES OGSÅ
Bettan kaster seg inn i debatten om skolemat: "Skjønner ikke at Norge ikke innfører gratis lunch på skolene"

6. En venn av meg mener at selv det å spise skalldyr er en styggedom – Lev. 11:10, er det en mindre styggelighet enn homoseksualitet? Jeg er forvirret. Kan du avklare dette?

7. Lev. 21:20 sier at jeg ikke må nærme meg Guds alter dersom jeg har en defekt på synet mitt. Jeg må innrømme at jeg bruker lesebriller. Må synet mitt være 20/20, eller er det litt slingringsmonn her?

8. De fleste av mine mannlige venner får håret trimmet, inkludert håret på sidene, selv om dette er strengt forbudt i følge Lev. 19:27. Hvordan skal de dø?

9. Jeg vet fra Lev. 11: 6-8 at den som berører rester av en død gris blir uren. Dersom jeg skulle være så uheldig å røre en død gris, kan jeg fortsatt spille fotball hvis jeg har hansker på?

10. Min onkel har en gård. Han bryter Lev. 19:19 ved å plante to ulike avlinger på samme felt, det samme gjør hans kone som går med klær som er laget av to ulike stofftyper (bomull / polyester). Han har også en tendens til å banne og spotte mye. Er det virkelig nødvendig at vi løser alle problemer med å få hele byen sammen for å steine dem? – Lev.24: 10-16. Kan vi ikke bare brenne dem til døde i et familieselskap, slik vi gjør med folk som ligger med sine svigerforeldre? (Lev. 20:14)

Jeg vet at du har studert disse tingene mye, så jeg er sikker på at du kan hjelpe. Takk igjen for å minne oss om at Guds ord er evig og uforanderlig.

Din hengiven fan, Jim.»

Det er dessverre uvisst om eller hvordan Dr. Laura Schlessinger besvarte brevet.

Mange har hevdet at dette brevet er falsk, men vi har sjekket med et nettsted som jobber med faktasjekk, Snopes. De bekrefter at brevet virkelig ble sendt inn til radiorådgiveren. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT