lørdag, september 26, 2020

Nesten én million kjøpte billetter til Trumps valgmøte – kun 6,200 møtte opp

Mest lest nå

Klarer du å finne C-en på under ett minutt?

Det finnes mange optiske illusjoner på nettet hvor man skal lete etter noe skjul. Se for eksempel: Kan du se kvinnen i dette bildet? I denne...

Natt til søndag avholdt president Trump valgmøte i byen Tulsa i delstaten Oklahoma. Det ble vist stor interesse før arrangementet, men tusenvis av seter var tomme da presidenten holdt sin signaturtale.

President Trump trosset Koronarådene hans egen administrasjon hadde lagt frem og holdt et valgmøte i Tulsa. Det ble solgt omtrent 800,000 billetter til arrangementet, men oppmøte var mildt sagt skuffende. Møtet ble holdt i BOK Center, en arena med plass til 19,000 mennesker.

Donald Trump og visepresident Mike Pence valgte å avlyse de planlagte talene utenfor lokalet fordi svært få hadde møtt opp, skriver NRK.


Trump mens han holdt talen i BOK Center i Tulsa, Oklahoma. Foto: Youtube.

Trumps valgkampledelse legger skylden på demonstranter som demonstrerte mot Trumps valg om å holde valgkampmøte.

Radikale protester … blokkerte til og med inngangen [til lokalet], skrev valgkampleder Brad Parscale på Twitter.

Demokraten Alexandria Ocasio-Cortez tror derimot at Trump og hans valgkampledelse har blitt lurt av ungdommer som organiserte seg på sosiale medier som Twitter og TikTok.

– Faktisk ble dere lurt av ungdommer på TikTok som reserverte mengder med billetter og lurte dere for at dere skulle tro at én million ville se en rasist tale foran en full arena midt i en pandemi, skrev hun på Twitter.

Media, statuer, og den «radikale» venstresiden

Innledningvis gikk Trump til angrep på amerikansk media og hvordan media behandler ham. Amerikansk media kommenterte Trumps merkelige bevegelser under seremonien holdt for uteksaminerte soldater forrige uke.

Twitter både latterliggjore og stilte spørsmål om presidentens helse etter denne hendelsen, som førte til at emneknaggen #rampgate gikk viralt.

Under valgmøte sa Trump sa at han så «veldig kjekk ut» da han gikk ned rampen. «Jeg tok noen små skritt, så løp jeg ned,» la han til.

Trumps snakket også om fjerningen av konføderasjonsstatuer, og følgende påstander om den «radikale» venstresidens ønske om å «vandalisere» amerikansk historie. Det var lite snakk om de hundretusener som har demonstrert mot politivold etter drapet på George Floyd.

Skal ha hatt et sammenbrudd etter fiaskoen

Presidenten skal visstnok ha hatt et sammenbrudd etter valgmøte. En kilde fra Trumps valgkampanje forteller til NBC News at han allerede var misfornøyd med medias fokus på de seks Koronasmittede medlemmene av hans valgkampsteam.

Fire kilder kjent med hendelsen sa til The Times at presidenten ble advart om det lave oppmøte før han ankom arenaen, men ble forbanna da han selv så hvor få som hadde møtt opp. Flere av hans ansatte skal ha blitt skjelt ut bak scenen, og på vei hjem i hans Air Force One-helikopter skal han ha vært i et svært dårlig humør.

Videoen av hans returnering til Det hvite hus viser en sur Donald med uknytt slips. Vanligvis kommer han hjem med et stort smil etter slike valgkampmøter, men kanskje han endelig har innsett at 2020 trolig er det siste året han sitter i det ovale kontor?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter