Hjem Viralt Nesten ingen gikk i trappen, men valgte rulletrappen. Så fikk noen en genial idé

Nesten ingen gikk i trappen, men valgte rulletrappen. Så fikk noen en genial idé

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hvordan skal man klare å få morgentrøtte pendlere til å velge trappen i stedet for rulletrappen? Nettopp den gåten har mange prøvd å løse, ikke minst fordi det er sunnere å gå trappen enn rulletrappen, men også for å unngå trengselen.

Nå har noen smarte hoder i Stockholm i Sverige funnet en løsning – og den er mildt sagt oppsiktsvekkende!

Foto: Youtube

Idéen er like enkel som den er genial! De fant ut at dersom de ville ha folk til å bruke trappen i stedet for rulletrappen, måtte de gjøre den mer attraktiv. Ikke bare lokke med mosjon og at det er sunnere.

På en eller annen måte måtte de gjøre den morsommere – slik at folk ville få lyst til å gå der, ikke bare stå stille i rulletrappen. Og så kom idéen som skulle komme til å revolusjonere pendlernes hverdag betraktelig.

Endret trappen

Det var sent om kvelden aksjonsgruppen tok affære og gikk til verks. De rev av det øverste laget på trappen og skiftet det ut med elektroniske paneler som ved belastning ga fra seg lyd – akkurat som et piano!

Slik at hvis man tråkket på trinnene i riktig rekkefølge, kunne man spille en melodi!

Foto: Youtube

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og de morgentrøtte pendlerne valgte plutselig trappen i stedet for rulletrappen – akkurat slik man ønsket. Faktisk så mange som 66%, og det er helt fantastisk å se de reisendes reaksjon når de oppdager man kan spille i trappen.

Så populær er den, at mange går flere ganger, bare for å spille litt før de går videre.

Foto: Youtube

Pianotrappen ble umiddelbart en stor suksess, og den er like morsom for unge som for eldre. Alle vil nå ta en tur i trappen når de passerer. Se selv i videoen nedenfor

Vi elsker denne form for kreativitet, og del gjerne artikkelen hvis du er enig i at dette var en god idé som bør gjøres flere steder enn i Stockholm.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com