in

Netflix lager ny reality-konkurranse. Vil du bli med på “Squid Game”

Squid games
Foto: Getty

Netflixserien Squid Game ble en enorm suksess. Nå skal den lages «på ekte». Og du kan søke om å delta.

I den koreanske dramaserien som inspirerte denne realityserien, spiller hundrevis av deltakere barnespill i en pervers konkurranse, hvor vinneren blir satt fri og vinner en enorm pengesum. Taperne i serien blir skutt og kremert.

Netflix skal nå lage Squid Game «på ekte.» Strømmesiden lager en 10-episoders konkurranseserie kalt Squid Game: The Challenge, og sier at vinneren vil få den største pengepremien i reality-TV-historien: 4,56 millioner dollar.


Nå vil selvfølgelig ingen bli drept i den «ekte» Squid Game, men man vil ryke ut i konkurransen på samme måte som man gjorde i tv-serien. I likhet med det fiktive Squid Game, vil det være 456 deltakere. Netflix sier at det er den største rollebesetningen på reality-TV noensinne.

– «Squid Game» tok verden med storm, med regissør Hwangs fengslende historie og ikoniske bilder, sier visepresident for manuskriptfritt innhold og dokumentarserier hos Netflix, Brandon Rigg, i en pressemelding fra Netflix.

Vil du delta?

Det er fortsatt tid til å melde seg på reality-konkurransen. Du trenger bare å sende inn en ett minutts video på squidgamecasting.com (åpnes i ny fane).

Netflix har ennå ikke annonsert når Squid Game: The Challenge slippes.

Visste du dette om den sørkoreanske Netflix-hiten “Squid Game”?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette får mange til å reagere på feiringen av 18-årsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra

Steinar Sagen gjør kjendiser om til ekte speidere