Forsiden Historier fra livet Nettbrettet brant hull i sengen bare centimeter fra guttens hode

Nettbrettet brant hull i sengen bare centimeter fra guttens hode

11 år gamle Callum smuglet med seg nettbrettet inn på rommet sitt for å se på et program i senga. Så sovnet han. Neste morgen var rommet hans fullt av røyk.

Callum Hewkin fra Staffordshire, sovnet med nettbrettet av typen Samsung på lading, rett ved hodet sitt. Da foreldrene hans våknet neste morgen, var sønnens rom fullt av røyk. På madrassen der nettbrettet hadde ligget, var det et stort hull. Det skriver Daily Mail.

Det var bare minutter før hele madrassen hadde tatt fyr.

Reklame

Syns det luktet brent plast

Foreldrene hadde ingen anelse om at sønnen hadde tatt med seg nettbrettet inn på rommet sitt. Han hadde stått opp etter foreldrene hadde lagt seg, og smuglet brettet inn for å se et program på senga.

Da faren kom ned neste morgen, syns han at det luktet brent plast. Men han slo det fra seg, siden de bor like ved flere fabrikker.

«Men neste øyeblikk, hørte jeg min kone rope at jeg måtte komme opp i andre etasje», sier han.

«Jeg gikk inn til Callums rom, og det var et stort brennmerke rett ved der hodet hans hadde vært, og rommet var fullt av røyk», sier faren videre.

«Vi aner ikke hvorfor han ikke våknet, men det sier noe om hvor alvorlig dette kunne ha blitt», sier han.

LES OGSÅ
På parets første date merket hun noe rart - Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ti minutter unna brann

Callums soveromdør, var lukket, og gutten hadde ingen brannalarm inne på rommet sitt.

«Det siste man ønsker, er å våkne opp og finne sitt barn alvorlig skadet eller død fordi nettbrettet eller mobile har satt fyr på rommet», sier faren.

Brannvesenet forteller at dersom det hadde gått ti minutter til, så hadde det mest sannsynlig begynt å brenne.

Brukte original lader

Callum hadde brukt originalladeren som fulgte med nettbrettet. Og både laderen og ledningen var helt intakt. Det var bare nettbrettet som hadde blitt varmt. Nettbrettet var fire år gammelt.

Nå ønsker foreldrene å advare andre foreldre. De oppfordrer foreldre til å sjekke innom barnas rom før de sovner, for å forsikre seg om at de ikke har nettbrett eller mobiler i senga.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT