Hjem Historier fra livet Niåring bestilte tur til Disneyland etter å ha gjettet farens innlogging på Paypal

Niåring bestilte tur til Disneyland etter å ha gjettet farens innlogging på Paypal

Del
X

Ian Wilson fikk et sjokk for livet da han nylig oppdaget at datteren Susan hadde bestilt en tur til Disneyland i Paris mens han sov. Hun hadde tippet riktig på farens innlogging på Paypal.

HerFamily skriver om den fornøyelige historien hvor niåringen ikke hadde spart på noe. Det var bestilt både flyreise, hotell, billetter til Eiffeltårnet og Disneyland.

Familien som kommer fra Storbritannia pleier å feriere i den populære kystbyen Skegness, men Susan hadde bestemt seg for at nå var det på tide med en litt lenger tur.

Ian fikk sjokk da han plutselig oppdaget at det hadde vært mye aktivitet på hans kredittkort.

Hans første tanke var svindel, og han kontaktet Paypal, men etter å ha søkt på nettsidene som nylig ble brukt på telefonen, skjønte han at det var noe mer på gang.

Klarte ikke å bli sint på datteren

Han snakket med Susan og hun innrømmet hva som hadde skjedd, men Ian sa at hun var så oppglødd av tanken på å reise til Frankrike, og samtidig lei seg for det hun hadde gjort, at han ikke klarte å bli sint på henne.

Trebarnsfaren forteller til Mail Online at han aldri har hatt pinkode aktivert på telefonen sin, men at det nå er på plass. Samtidig anbefaler han alle foreldre til å anvende seg av kode på telefonen.

Det viste seg at Paypal faktisk refunderte summen som var blitt brukt da de hørte bakgrunnen for kjøpene. Vi håper allikevel at Susan får seg en tur til Disneyland snart! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com