Hjem Nyheter Niåring funnet død i skogen- Familien hyller sin elskede sønn

Niåring funnet død i skogen- Familien hyller sin elskede sønn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ni år gamle Jordan Moore ble funnet livløs i et skogsområde i Lesmahagow, Skottland, søndag kveld. Nødetatene rykket ut til stedet nær Abbeygreen Road klokken 18:50 etter meldinger om bekymring for et barn, men dessverre ble Jordan erklært død på stedet.

Jordans familie er knust av sorg og beskriver ham som en «kjærlig, omsorgsfull, glad og kjekk liten gutt».

I en uttalelse fra familien heter det: «Vår Jordan var den mest kjærlige og omsorgsfulle gutten. Han vil alltid være i våre hjerter.»

Politiet i Skottland har bekreftet at det ikke foreligger noen mistenkelige omstendigheter rundt dødsfallet, etter en foreløpig obduksjon. En rapport vil bli sendt til påtalemyndigheten.

Jordan (9) ble funnet død i skogen. Foto: Politiet

Lokalsamfunn i sorg

Rektor ved Woodpark Primary School i Lesmahagow, Debbie MacKenna, har også uttrykt sin sorg over tapet av Jordan.

– Vi er alle dypt sjokkert og trist over det tragiske tapet av Jordan, som var en verdsatt del av vårt skolemiljø, sier hun i en uttalelse.

– Jordan var en energisk og morsom gutt som var lojal mot sine venner og familie, og var elsket av alle. Hans strålende smil, sang og dans, og hans sans for humor lyste opp skolen vår.

Politiinspektør Vicki Douglas uttaler:

– Våre tanker går til Jordans familie og venner i denne utrolige vanskelige tiden. Familien får støtte av våre betjenter og har bedt om at deres privatliv blir respektert.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com