Har du hørt om Nico Calabria før? Ikke det? Da er det på tide! Dette er en historie om en mann som virkelig kan inspirere en hel verden.

Nico ble født uten høyre hofte og bein. I en slik situasjon er det nok lett å bli et offer, hvor man synes synd på seg selv. Men Nico valgte en helt annen vinkling. Han vil ikke la handikapet legge noe hindring på hva han kan utføre. Vi kan for eksempel nevne at Nico spiller fotball, har gått på wrestling, og som 13-åring samlet han inn rundt 800.000 norske kroner til veldedige formål. Hvordan han klarte å samle inn alle disse pengene? Han besteg Kilimanjaro, selvfølgelig!

Mensfitness har intervjuet den utrolige karen. Og på spørsmål om hvordan han har blitt den personen han i dag er, så er Nico klar i svaret sitt. Han forteller at i oppveksten fikk han ikke sydd puter under armene. Boren plaget han, på samme måte som brødre gjør – uten å ta hensyn til handikapet. Foreldrene stilte de samme kravene til han som de gjorde til søsknene. Han fikk ikke bruke sitt manglende bein som noen unnskyldning, han forteller at foreldrene ofte sa til han:

«Lykke til gutt! Du ble født med ett bein, gjør det beste ut av det!»

Moren til Nico heter Jeanine. Hun forteller at familien var opptatt av å ha fokus på det Nico hadde, ikke på hva han ikke hadde. Istedenfor å si at Nico bare hadde ett bein, så sa familien at gutten hadde ett venstre bein.

Se den utrolig inspirerende historien om Nico her: 

Loading…