Forsiden Historier fra livet Nicola (41) hadde 5 måneder igjen å leve - Så dukket det...

Nicola (41) hadde 5 måneder igjen å leve – Så dukket det opp hjelp fra uventet hold!

Man kan bare forestille seg hvor grusomt det må være å få en kreftdiagnose. Umiddelbare spørsmål oppstår – kan man bekjempe det? Hvordan bekjemper man det? Hvilken behandling skal brukes? En person som får en kreftdiagnose og kjemper for sitt liv, trenger all den støtten man kan få.

Noen ganger kommer støtten fra steder du ikke ville forvente. For Nicola Hitchen kom det fra hennes eksmanns nye kone, skriver Independent.

Foto: Facebook

Svulst på livmoren

Reklame

Den 41 år gamle småbarnsmoren fra Chester, Storbritannia, klaget for første gang på smerter forrige vår. Legene mente at smertene stammet fra en infeksjon fra en tidligere operasjon. Men kort tid senere ble «Niki» innlagt på intensiven og en svulst ble funnet på livmorhalsen hennes. Det var stadium 2 av livmorhalskreft.

Dårlige nyheter ble raskt verre. Etter 7 uker med behandling, utviklet kreften seg raskt til stadium 4. Niki ble da fortalt at legene ikke kunne operere på grunn av svulstens kompleksitet. Hun ble fortalt at hun sannsynligvis bare ville leve noen måneder.

Foto: Facebook

Men Niki ga ikke opp. Hun reiste til Northumberland og tok flere turer til Istanbul, Tyrkia for å behandle den «uvirkelige» svulsten. Etter å ha brukt 850.000 kroner på klinikker hvor suksessratene er høy for de som behandler stadium 4 kreft, var Nikis hovedsvulst i buken nesten fullstendig forsvunnet, også de andre i leveren, ryggraden og lungene hadde krympet dramatisk.

Hadde ikke råd til behandling 

Men selv om behandlingene virket, koster hver tur til Tyrkia omtrent 100.000 kroner, noe som gjorde at Niki raskt gikk tom for penger. Niki fortalte familien sin at de ville ha noen store «beslutninger» å gjøre og kanskje ikke ha råd til å fortsette hennes livreddende behandling.

LES OGSÅ
2 år gammel gutt mistet livet da han spiste den populære frukten. Foreldre bør unngå dette!

Personen som gikk inn for å hjelpe, kan virke som et sjokk for de fleste – nemlig Nikis eksmanns nye kone, Clare Hitchen.

Foto: Facebook

Clare startet en innsamlingsaksjon for å bidra til å samle inn penger til Niki’s kreftbehandlinger. Innsamlingen har allerede samlet mer enn 200.000 kroner.

Clare følte at det ikke var noe annet valg enn å hjelpe, hun sier at guttene trenger sin mor, og hun fortjener sjansen til å se dem vokse til menn og få sine egne familier.

«Niki er min manns ekskone og en fantastisk mor til Joe og Jake,» sier Clare.

«Niki fortsetter å sette dem først gjennom hele sin behandling. Joe og Jake er også fantastiske store brødre til vår 3 år gamle datter, og hun elsker dem som de gjør med henne. Vi skal klare dette!»

For Niki har den enorme, medfølende responsen vært unikt rørende.

«Jeg er helt overveldet – alle, spesielt Clare, har vært fantastisk,» sier hun. «Jeg trodde ikke folk likte meg så mye … Det har brakt oss alle sammen enda nærmere. Støtten jeg har fått har vært fenomenal, ikke bare fra familien min, men også fra fremmede.»

Vennligst del denne historien for å vise folk hva det betyr å være en sann, kjærlig familie.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT