mandag, november 18, 2019
Historier fra livet Nicola (41) hadde 5 måneder igjen å leve -...

Nicola (41) hadde 5 måneder igjen å leve – Så dukket det opp hjelp fra uventet hold!

-

Man kan bare forestille seg hvor grusomt det må være å få en kreftdiagnose. Umiddelbare spørsmål oppstår – kan man bekjempe det? Hvordan bekjemper man det? Hvilken behandling skal brukes? En person som får en kreftdiagnose og kjemper for sitt liv, trenger all den støtten man kan få.

Noen ganger kommer støtten fra steder du ikke ville forvente. For Nicola Hitchen kom det fra hennes eksmanns nye kone, skriver Independent.

Foto: Facebook

Svulst på livmoren

Den 41 år gamle småbarnsmoren fra Chester, Storbritannia, klaget for første gang på smerter forrige vår. Legene mente at smertene stammet fra en infeksjon fra en tidligere operasjon. Men kort tid senere ble «Niki» innlagt på intensiven og en svulst ble funnet på livmorhalsen hennes. Det var stadium 2 av livmorhalskreft.

Dårlige nyheter ble raskt verre. Etter 7 uker med behandling, utviklet kreften seg raskt til stadium 4. Niki ble da fortalt at legene ikke kunne operere på grunn av svulstens kompleksitet. Hun ble fortalt at hun sannsynligvis bare ville leve noen måneder.

Foto: Facebook

Men Niki ga ikke opp. Hun reiste til Northumberland og tok flere turer til Istanbul, Tyrkia for å behandle den «uvirkelige» svulsten. Etter å ha brukt 850.000 kroner på klinikker hvor suksessratene er høy for de som behandler stadium 4 kreft, var Nikis hovedsvulst i buken nesten fullstendig forsvunnet, også de andre i leveren, ryggraden og lungene hadde krympet dramatisk.

Hadde ikke råd til behandling 

Men selv om behandlingene virket, koster hver tur til Tyrkia omtrent 100.000 kroner, noe som gjorde at Niki raskt gikk tom for penger. Niki fortalte familien sin at de ville ha noen store «beslutninger» å gjøre og kanskje ikke ha råd til å fortsette hennes livreddende behandling.

Personen som gikk inn for å hjelpe, kan virke som et sjokk for de fleste – nemlig Nikis eksmanns nye kone, Clare Hitchen.

Foto: Facebook

Clare startet en innsamlingsaksjon for å bidra til å samle inn penger til Niki’s kreftbehandlinger. Innsamlingen har allerede samlet mer enn 200.000 kroner.

Clare følte at det ikke var noe annet valg enn å hjelpe, hun sier at guttene trenger sin mor, og hun fortjener sjansen til å se dem vokse til menn og få sine egne familier.

«Niki er min manns ekskone og en fantastisk mor til Joe og Jake,» sier Clare.

«Niki fortsetter å sette dem først gjennom hele sin behandling. Joe og Jake er også fantastiske store brødre til vår 3 år gamle datter, og hun elsker dem som de gjør med henne. Vi skal klare dette!»

For Niki har den enorme, medfølende responsen vært unikt rørende.

«Jeg er helt overveldet – alle, spesielt Clare, har vært fantastisk,» sier hun. «Jeg trodde ikke folk likte meg så mye … Det har brakt oss alle sammen enda nærmere. Støtten jeg har fått har vært fenomenal, ikke bare fra familien min, men også fra fremmede.»

Vennligst del denne historien for å vise folk hva det betyr å være en sann, kjærlig familie.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Arrangerer kjøttkonferanse i 2020: – «jeg forsvarer kjøttspiserne»

David Bodiroza fra Falkenberg i Sverige elsker å ha kjøtt til alle måltid. Han er lei av det negative...

Her er Jamie Olivers`s oppskrift på nydelig potetgrateng

Denne retten kan du enten la være selve hovedretten eller du kan bruke den som tilbehør til biff, kylling...

Maine coon-katten Lotus, tar Instragram med storm

Den svenske katten Lotus er like stor som et barn. Og da mener vi ikke som en liten baby....

Da brannmannen så gutten uten språk, sjokkerte han alle ved å snakke med ham

Det var en kald januarkveld i Manchester, New Hampshire. Den lille gutten stod med store øyne i døra til...

Jenta med den uvanlige sykdommen inspirerer folk over hele verden

14 år gamle Nikki Lilly har en uvanlig sykdom som gjør at ansiktet hovner kraftig opp. Men i stedet...

Pitbullen Sasha reddet baby fra flammene

Både moren og babyen lå og sov, da det begynte å brenne. Heldigvis var pitbullen Sasha våken, og reddet...