tirsdag, januar 28, 2020
Historier fra livet Nicola (41) hadde 5 måneder igjen å leve -...

Nicola (41) hadde 5 måneder igjen å leve – Så dukket det opp hjelp fra uventet hold!

-

Man kan bare forestille seg hvor grusomt det må være å få en kreftdiagnose. Umiddelbare spørsmål oppstår – kan man bekjempe det? Hvordan bekjemper man det? Hvilken behandling skal brukes? En person som får en kreftdiagnose og kjemper for sitt liv, trenger all den støtten man kan få.

Noen ganger kommer støtten fra steder du ikke ville forvente. For Nicola Hitchen kom det fra hennes eksmanns nye kone, skriver Independent.

Foto: Facebook

Svulst på livmoren

Den 41 år gamle småbarnsmoren fra Chester, Storbritannia, klaget for første gang på smerter forrige vår. Legene mente at smertene stammet fra en infeksjon fra en tidligere operasjon. Men kort tid senere ble «Niki» innlagt på intensiven og en svulst ble funnet på livmorhalsen hennes. Det var stadium 2 av livmorhalskreft.

Dårlige nyheter ble raskt verre. Etter 7 uker med behandling, utviklet kreften seg raskt til stadium 4. Niki ble da fortalt at legene ikke kunne operere på grunn av svulstens kompleksitet. Hun ble fortalt at hun sannsynligvis bare ville leve noen måneder.

Foto: Facebook

Men Niki ga ikke opp. Hun reiste til Northumberland og tok flere turer til Istanbul, Tyrkia for å behandle den «uvirkelige» svulsten. Etter å ha brukt 850.000 kroner på klinikker hvor suksessratene er høy for de som behandler stadium 4 kreft, var Nikis hovedsvulst i buken nesten fullstendig forsvunnet, også de andre i leveren, ryggraden og lungene hadde krympet dramatisk.

Hadde ikke råd til behandling 

Men selv om behandlingene virket, koster hver tur til Tyrkia omtrent 100.000 kroner, noe som gjorde at Niki raskt gikk tom for penger. Niki fortalte familien sin at de ville ha noen store «beslutninger» å gjøre og kanskje ikke ha råd til å fortsette hennes livreddende behandling.

Personen som gikk inn for å hjelpe, kan virke som et sjokk for de fleste – nemlig Nikis eksmanns nye kone, Clare Hitchen.

Foto: Facebook

Clare startet en innsamlingsaksjon for å bidra til å samle inn penger til Niki’s kreftbehandlinger. Innsamlingen har allerede samlet mer enn 200.000 kroner.

Clare følte at det ikke var noe annet valg enn å hjelpe, hun sier at guttene trenger sin mor, og hun fortjener sjansen til å se dem vokse til menn og få sine egne familier.

«Niki er min manns ekskone og en fantastisk mor til Joe og Jake,» sier Clare.

«Niki fortsetter å sette dem først gjennom hele sin behandling. Joe og Jake er også fantastiske store brødre til vår 3 år gamle datter, og hun elsker dem som de gjør med henne. Vi skal klare dette!»

For Niki har den enorme, medfølende responsen vært unikt rørende.

«Jeg er helt overveldet – alle, spesielt Clare, har vært fantastisk,» sier hun. «Jeg trodde ikke folk likte meg så mye … Det har brakt oss alle sammen enda nærmere. Støtten jeg har fått har vært fenomenal, ikke bare fra familien min, men også fra fremmede.»

Vennligst del denne historien for å vise folk hva det betyr å være en sann, kjærlig familie.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...