Hjem Fremhevet Niklas Baarli får mest TV-tid i «Farmen-kjendis»: «Jeg føler at TV2 satser på meg»

Niklas Baarli får mest TV-tid i «Farmen-kjendis»: «Jeg føler at TV2 satser på meg»

Mange seere har lagt merke til at Niklas Baarli (32) får veldig mye skjermtid sammenlignet med andre deltagere i «Farmen-kjendis».

– Det er vanskelig for meg å si hvorfor det er sånn, men de mener vel at jeg lager god TV. Jeg har veldig lite filter, og det hjelper nok med å fortelle historien på et vis, sier Baarli til VG.

«Sync-test»

VG ville undersøke om det stemmer at Baarli får mye skjemrtid, og har har tatt tiden på alle «syncene» i de 12 første episodene av TV2-programmet. En sync er et intervju hvor deltageren ikke filmes i en naturlig situasjon, men snakker direkte til kamera.

Det viste seg at Baarli kommer på førsteplass av deltagerne over mest sync-tid i fem av tolv programmer, og at ingen andre deltagere har vært på førsteplass i mer enn én episode.

Andreplassen totalt er Adam Ezzari (23) med 15 minutter og 35 sekunder. Nederste deltager på listen er Isak Dreyer (28) med seks minutter og 13 sekunder.

Føler TV-2 satser på meg

Baarli jobber som programleder i TV2-programmene «God kveld Norge» og Sofa», og han får snart sitt eget program på TV2: «alt min far ikke lærte meg». Lørdag har han fått oppdraget som programleder i reklameprisutdelingen «Gullfisken» på TV2.

På spørsmål fra VG om han føler TV2 satser på han, svarer han:

– Ja, jeg føler at TV 2 satser på meg. TV 2 og jeg passer hverandre veldig bra! Vi tuter og kjører på. Men jeg kan jo være enig i at det kan være fordelsmessig for både seerne og meg at jeg forsvinner litt fra noen av disse programmene. På «Farmen» er det for eksempel hyggelig å få se mer av de andre deltagerne, svarer Baarli.

VG har spurt TV2 om hvorfor det er slik at noen deltagere får mye mer skjermtid enn andre:

– Hvorfor velger TV 2 å vie en av deres egne profiler så mye tid i «Farmen», opp mot alle andre TV-satsinger han er med i om dagen?

– Vi sitter ikke med stoppeklokke for å passe på at alle deltagerne får like mye tid på skjerm. Hvor mye skjermtid de enkelte får handler både om hva som skjer i programmene, storbonden og kjemper vil alltid får ekstra tid, og om at vi ønsker å fortelle om det som skjer på gården på en så engasjerende måte som mulig, svarer pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, i en e-post.

 Er det bevisst fra TV 2s side å «satse» på egne profiler? I denne omgang Niklas Baarli?

– Niklas er veldig flink til å snakke for seg, og til å fortelle om det han har opplevd. Det er forklaringen på hvorfor han noen ganger blir brukt mer enn andre. Historiefortellingen er det viktige, ikke hvem som får mer eller mindre oppmerksomhet, svarer han.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com