in ,

Niklas Baarli raser over valget til Øyunn Krogh: – Oser rævva menneske av det

Øyunn og Niklas

Det har ikke vært mangel på kontroverser i årets sesong av «Farmen kjendis». Nå koker det igjen rundt flere av deltakerne.

Listen over episoder som har skapt kontroverser under årets sesong av «Farmen kjendis» begynner å bli lang. Det blåste sterk bris rundt Kjersti Grini da hun omtalte en mørk ku med N-ordet, og «Mini» mente det var kynisk av TV 2 å sende innslaget.

Så kom det frem at NOAH vil anmelde produksjonen på grunn av slaktingen som ble gjort av kaniner.


Raser mot valget til Øyunn

Og nå skaper programmet nok en gang kok i kommentarfeltene på sosiale medier. Denne gang handler det om valget storbonde Øyunn Krogh (26) tok da hun skulle velge førstekjempe.

Deltakerne skal visstnok hatt en avtale seg i mellom at man alltid skulle velge det nyeste tilskuddet i gruppen som førstekjempe. Det gjorde ikke Krogh, og det får de andre deltakerne til å reagere sterkt.

Guttene var nemlig sikker på at Krogh skulle følge avtalen og velge Marna Haugen (40) som kom inn fra Torpet. Men Krogh valgte Heine Totland (51). I episoden kan man se de mannlige deltakerne hisse seg opp, og Niklas Baarli går så langt som å uttale:

– Hva er det som skjedde nå? Frøken politisk korrekt brøt akkurat en avtale inngått fra starten av «Farmen». Jeg synes det oser rævva menneske av det, sier Baarli.

Ovenfor God Kveld Norge påpeker Baarli:

– Jeg er utrolig dårlig på å ta den guttekampen godt imot. Jeg blir så forbannet. Jeg synes Øyunn er dritt som velger guttekamp når vi har hatt en avtale fra dag en, sier han ifølge TV 2.

Etter at episoden ble vist på TV la Krogh ut følgende innlegg på Instagram:

«Storbonden fra helvete👹«

I kommentarfeltet er det nå mange som støtter Øyunn, og som reagerer på måten Niklas Baarli omtaler henne på.

Du har mer grunn til å være stolt av den uken, enn mange av oss andre, meg selv inkludert, skriver Vebjørn Selbekk.

Christina Brenden påpeker at hun håper Øyunn har fått en beklagelse.

«Den absolutt beste storbonden! ❤️ Har sjeldent blitt så provosert av enkeltes oppførsel på TV! Og det å si at noen er et «rævva menneske». For guds skyld, jeg håper de skammer seg og har kommet med en beklagelse 🥵,» skriver hun.

Hva synes du? Var det dårlig gjort av Krogh å bryte avtalen, og er det ikke litt vel sterke uttalelser fra Baarli? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

13 geniale triks fra kreative småbarnsforeldre

Verdens eldste mann (121) feirer bursdagen – i fin form tross korona