in

Niklas Baarlis triste kreftbeskjed om faren: – Det er ikke gode nyheter

Foto: Niklas Baarli / Instagram

Niklas Silseth Baarli har det siste året blitt kjent som programleder for «Farmen» på TV 2. Nå deler han en trist oppdatering om sin kjære far.

Tidligere i år ble vi godt kjent med Niklas og faren hans gjennom programmet «Alt min far ikke har lært meg» hvor de to gjorde mange typiske far-sønn aktiviteter.

Sammen med ektemannen Benjamin Baarli Silseth (31) har Niklas podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi». Det var gjennom denne podkasten at Baarli denne uken delte den triste nyheten om at faren har fått kreft. For fjerde gang.

– Vi venter på prognosene – om hvor alvorlig det er. Han er jo 71 år, og det betyr jo at de nødvendigvis ikke behandler det, sier han i podkasten.

Baarli forteller samtidig at legene har sjekket hjertet til faren, og at det ser ut til at han vil tåle en ny runde med cellegift.

Lars fikk påvist testikkelkreft i 2012. Året etter ble han på nytt rammet av samme krefttype, før han i 2018 fikk påvist prostatakreft, har far og sønn tidligere uttalt i et intervju med TV 2.

Nå forteller Niklas at faren denne gang har fått kreft i beinmargen.

– Det preger meg ganske mye egentlig. Jeg sliter litt med det, og jeg har grått mye den siste uka. Fatteren har vært innom to andre typer kreft før; både testikkelkreft og prostatakreft. Nå sitter den i beinmargen, og det er ikke gode nyheter.

Ektemannen Benjamin, mistet sin far til kreft for 11 år siden og Niklas sier i podkastepisoden at det hjelper mye å ha Benjamin ved sin side nå.

– Det å ha deg som partner akkurat nå, er litt fint. Du vet akkurat hva jeg går gjennom.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Josefine og vennen hennes, en rev ved navn Fox, tar internett med storm

Mangel på dette vitaminet kan gi kronisk betennelse