Forsiden Nyheter Nina Jensen, Siv Jensens søster, skriver sterk tekst om kjærestens hjernekreft

Nina Jensen, Siv Jensens søster, skriver sterk tekst om kjærestens hjernekreft

Nina Jensen skriver på Facebook at dette er sommeren da hun skal kjempe med kjæresten mot kreften. Hun minner oss også på å bruke sommeren til å stresse ned, nyte livet og ikke krangle over småting.

«Denne sommeren blir den viktigste sommeren i hele mitt liv. Det er sommeren da vi skal vinne kampen mot hjernekreften», skriver Nina Jensen på Facebook.

Nina Jensens søster er Kjell Inge Røkkes miljøforkjemper. I dag leder hun Kjell Inge Røkkes selskap Rosellinis Four-10, som bygger verdens største forsknings- og ekspedisjonsskip REV (Research Expedition Vessel). Nina Jensen var tidligere generalsekretær i miljøorganisasjonen WWF. Det skriver Nettavisen.

Foto: Privat

Hjernesvulsten vokser fort

Men denne sommeren har hun viktigere ting å gjøre. Hun skriver på Facebook at kjæresten og samboeren Nicolai, har fått et tilbakefall, og at hjernesvulsten vokser fort. Hun skriver at Nicolai er i dårlig form, at han mangler ord og har mistet all motorikk på høyre side.

«Dessverre sitter svulsten slik til at den ikke kan opereres ut, så nå tester vi ut alle former for eksperimentell behandling inkludert immunterapi. Nicolai er ufattelig tøff, klager aldri og kjemper som en helt! Er så imponert og stolt over kjæresten min», skriver hun.

LES OGSÅ
Tyrefekting ble forbudt på Mallorca - Derfor blir det igjen tillatt
LES OGSÅ
De to kameratene Thomas og André hylles etter branndrama

Vi gir oss aldri!

Hun skriver videre at hun tenker på alle de som er i samme situasjon.

«Det er mange familier og enkeltpersoner som står i lignende kamper og jeg sender dere en million varme tanker. Jeg kan med hånden på hjertet skrive under på at det er et sant helvete og utrolig tøft å stå i. Hjertet mitt er knust i tusen biter og det gjør så utrolig vondt. Men vi gir oss ALDRI», skriver hun.

Til slutt minner hun oss alle på at vi må bruke ferien til å stresse ned og nyte livet, ikke krangle over småting, logge av telefonen og logge på livet.

Vi sender varme tanker til både Nina og kjæresten Nicolai, og ønsker god bedring.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet