torsdag, august 13, 2020

Nina Jensen, Siv Jensens søster, skriver sterk tekst om kjærestens hjernekreft

Mest lest nå

Endelig bevist : Den yngste i søskenflokken er foreldrenes gullunge

Du som er storesøster eller storebror har gjerne alltid mistenkt det, men nå er det altså bevist gjennom forskning. Foreldre skjemmer bort den yngste...

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Nina Jensen skriver på Facebook at dette er sommeren da hun skal kjempe med kjæresten mot kreften. Hun minner oss også på å bruke sommeren til å stresse ned, nyte livet og ikke krangle over småting.

«Denne sommeren blir den viktigste sommeren i hele mitt liv. Det er sommeren da vi skal vinne kampen mot hjernekreften», skriver Nina Jensen på Facebook.

Nina Jensens søster er Kjell Inge Røkkes miljøforkjemper. I dag leder hun Kjell Inge Røkkes selskap Rosellinis Four-10, som bygger verdens største forsknings- og ekspedisjonsskip REV (Research Expedition Vessel). Nina Jensen var tidligere generalsekretær i miljøorganisasjonen WWF. Det skriver Nettavisen.


Foto: Privat

Hjernesvulsten vokser fort

Men denne sommeren har hun viktigere ting å gjøre. Hun skriver på Facebook at kjæresten og samboeren Nicolai, har fått et tilbakefall, og at hjernesvulsten vokser fort. Hun skriver at Nicolai er i dårlig form, at han mangler ord og har mistet all motorikk på høyre side.

«Dessverre sitter svulsten slik til at den ikke kan opereres ut, så nå tester vi ut alle former for eksperimentell behandling inkludert immunterapi. Nicolai er ufattelig tøff, klager aldri og kjemper som en helt! Er så imponert og stolt over kjæresten min», skriver hun.

Vi gir oss aldri!

Hun skriver videre at hun tenker på alle de som er i samme situasjon.

«Det er mange familier og enkeltpersoner som står i lignende kamper og jeg sender dere en million varme tanker. Jeg kan med hånden på hjertet skrive under på at det er et sant helvete og utrolig tøft å stå i. Hjertet mitt er knust i tusen biter og det gjør så utrolig vondt. Men vi gir oss ALDRI», skriver hun.

Til slutt minner hun oss alle på at vi må bruke ferien til å stresse ned og nyte livet, ikke krangle over småting, logge av telefonen og logge på livet.

Vi sender varme tanker til både Nina og kjæresten Nicolai, og ønsker god bedring.

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter