Hjem Kjendisnytt Nok en «Farmen Kjendis»-deltager trekker seg

Nok en «Farmen Kjendis»-deltager trekker seg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det har vært nok en krangel inne på «Farmen Kjendis», og dette er andre gang en deltager trekker seg på grunn av konflikter mellom deltagerne.

Alt i andre episode av Farmen Kjendis forlot Lina Adampour Steinsjøen gård etter å ha endt i full klinsj med storbonden, Ørnulf Høyer.

Bakgrunnen for konflikten var at Lina hevdet at Ørnulf brukte det rasistisk ladede skjellsordet «pakkis». Hendelsen med ordet skal ha skjedd da kameraene ikke var til stede. Ørnulf selv avviser at han har gjort dette, og mener påstanden er ren løgn.

Lina valgte imidlertid å forlate Steinsjøen gård.

Cat-fight blant damene

Samme uka tilspisset det seg mellom influenser Sofie Karlstad og skuespiller Marit Andreassen.

Sofie har åpenbart et stort hjerte for katter. Hun hadde på forhånd gitt beskjed om at det eneste kravet hennes var en sengepartner som tålte katt. Skuespiller Marit Adeleide Andreassen hadde imidlertid svært lite til overs for Sofies ønske om å ha katt i senga. Det ble temmelig anstrengt mellom de.

I et videoklipp delt av TV 2 etter Farmen Kjendis-innspillingen sa Sofie at dette ikke var den eneste knuten på tråden mellom de to.

Sofie har også hevdet at Marit hadde kalt henne en bitch. Noe Marit selv benekter.

Ørnulf tirrer på seg damene

Bråket fortsatte forrige uke da Ørnulf, som nok en gang var storbonde, fortalte hvem han hadde valgt som førstekjempe.

– Hvor mye mannsskit er det som sirkulerer oppi skolten på deg?, spør Marit ifølge TV 2.

Det var henne som ble valgt som førstekjempe. Før valget opplyste Ørnulf at han hadde valgt en person han ikke kommuniserer særlig bra med. Det var dobbelt så mange menn som damer på Farmen på dette tidspunktet, og damene mente åpenbart at Ørnulf kunne valgt en mann som annenkjempe. De valgte å gå til streik på ukesoppdraget.

Marit ut etter tvekamp

Etter at Marit hadde tapt tvekampen i tønnesjakk mot Ingrid Vik Lysne, fikk hun et kort opphold på Torpet.

På Torpet slo hun ut Aurora Gude i tvekamp, og ble dermed med tilbake til finaleuka i Farmen, sammen med Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæther.

En av de Marit hadde god kontakt med inne på kjendisgården var kokken Trond Moi. Men istedenfor en hyggelig velkomst oppsto det plutselig en eksplosiv krangel mellom de to kort etter at hun kom tilbake fra Torpet.

Bakgrunnen for krangelen, forklarer TV 2, er at Trond beskyldte Marit for å ha fortalt videre noe han skal ha sagt til henne i fortrolighet, en da kveld de sov sammen i «snorkebua». 

Sofie konfronterer Trond

– Jeg har hørt det har blitt sagt bak min rygg at jeg jobber mye mindre. Og det har du sagt til den som skal velge førstekjempe. Og så er det jo veldig vanskelig å ta tak i kritikk som blir sagt bak ryggen min og ikke til meg, sier Sofie i episoden når hun konfronterer Trond med det hun har hørt.

Trond beklager og medgir at han burde gjort det. Han oppsøkte etterpå Sofie og beklaget til henne.

– Det at man ikke skal snakke om noen men med de, at du tok meg på det og satte meg på plass, det satte jeg pris på. Og jeg beklager det veldig. Jeg synes du er en kjempefin person, men akkurat på jobb synes jeg du har gjort en dårlig jobb, sier Trond til Sofie.

Hun aksepterer unnskyldningen, og legger til at hun heller ikke likte at han hadde sagt til Marit at hun ikke burde velge Sofie som storbonde.

Sint Trond venter på Marit

Trond konfronterte Marit med at hun hadde gjenfortalt ting han hadde sagt til henne i fortrolighet. Det nektet Marit for, og Trond mente dermed at hun løy, og forlot henne.

– Trond ble sint på meg, for han trodde jeg hadde sviktet han. Jeg ble veldig lei meg, og klarte ikke mer. Da jeg mistet Trond, så mistet jeg alt, sier hun til TV 2.

Hendelsen er også omtalt av VG:

– Han er kokforbanna på meg. Han tror at jeg har viderefortalt hemmeligheter som han har betrodd meg. Han føler at jeg har forrådt ham. Han er så sint på meg, at jeg tenker: «Dette klarer jeg ikke mer», sier Marit til VG.

Hun finner produsenten og sier: «Jeg skal hjem, jeg skal ut, og jeg skal ut ».

Etter at hun har forlatt «Farmen Kjendis», reiser Marit rett opp til huset som hun eier i Lofoten. Hun er lei seg og føler seg mislykket.

– Jeg følte meg dum, ordentlig dum. Og redd, for hvordan jeg skulle fremstilles på TV, sier hun til avisa.

Trond mener at Marit var en av de kuleste som var på gården. Han forteller til VG at han ikke var sint på Marit, men veldig lei seg.

– Jeg opplevde at hun hadde sagt noe videre som jeg hadde sagt til henne, og da ble jeg lei meg. Kanskje jeg overreagerte litt, kanskje hun overreagerte. Man lever i en boble der inne, sier kjendiskokken.

Både Trond og Marit bekrefter at de har skværet opp i ettertid, og har et fint vennskap i dag.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com